Ehoroskop za mart
Trapavom Ovnu ništa ne ide od ruke, Strelca će skupo koštati flert

Saznajte šta su vam zvezde spremile u martu: ko će se zaljubiti, ko će biti ostavljen, ali i ko će postati žrtva ljubomore.

OVAN

Ljubav

Ovog meseca će biti turbulentno. Postoji mogućnost da upoznate neku zanimljivu osobu preko prijatelja, ili možda preko društvenih mreža. Ili je taj neko koga već poznajete samo treba malo bolje da “otvorite oči”. Svakako, do polovine marta vam se smeška nešto lepo na ljubavnom polju. Krajem meseca ćete možda ući u neku tajnu vezu, bez obzira na to da li ste zauzeti ili slobodni. Čuvajte se ljubomore, sopstvene, od toga nikada nije bilo koristi.

Posao

Pokušajte da ne rasipate energiju na više strana. Usredsredite se na zadatak koji vam je najbitniji, pa tek kada završite jedno, pređite na sledeću obavezu. Samo tako ćete ovog meseca biti efikasni. Potrudite se da se od druge nedelje marta ne nervirate oko posla. Neće vam ići sve od ruke, do poslednje nedelje marta, bićete usporeni, ali nervoza vam neće pomoći. Gledajte da u tom periodu ne započinjete ništa.

Zdravlje

Odlično, ali se potrudite da tako i ostane – pazite kako se hranite i krećite se više.

BIK

Ljubav

Ovog meseca ćete biti skloni flertu na poslu, naročito u prvoj polovini meseca. Ako tražite novu ljubav, ne opterećujte se sitnicama, već gledajte celokupnu sliku osobe koja može biti vaš potencijalni partner. Ako ste u vezi, ne opterećujete partnera eventulnim poteškoćama na poslu. Od polovine meseca je moguć flert sa osobom sa kojom radite ili ćete upoznati nekog preko posla.

Posao

Bićete pod stresom zbog novca, kojeg nikada dosta, ali ne nervirajte se previše oko toga, već razmislite šta možete da uradite da se vaša novčana situacija poboljša. Potrudite se da se usmerite na rad, budite vredniji. Možete preko prijatelja dobiti neki novi posao, dodatni možda, ili makar savet ili preporuku koji će vama omogućiti da napredujete.

Zdravlje

Umorni ste, verovatno zato što ne spavate dovoljno.

BLIZANCI

Ljubav

Usmerite se na uvođenje novina u vaš odnos sa partnerom. Tokom prve polovine meseca ćete biti pod stresom, jer vam se svakodnevno dešavaju neke promene, a vi baš niste spremni na sve to. Na vaš ljubavni život mogu veoma loše da utiču i poslovni problemi, zato se trudite da ne opterećujete partnera time. Nemojte biti usmereni jedno na drugo stalno. Od polovine meseca ćete biti romantičniji. Slobodni mogu upoznati neku zabavnu osobu na putovanju, ali se može vratiti i neko iz prošlosti sa kim niste baš završli sjajno odnos. Ne vraćajte se na staro.

Posao

Nervoza jenjava od druge nedelje marta i tada možete više da se usredsredite na posao, nove planove i ideje. Dosta stvari morate da završite, razjasnite, i uradite to ovog meseca. Potrudite se da se usmerite na jednu obavezu, jer ćete biti rasejani i skloni greškama, pa polako radite. Neka mlađa ženska osoba vam može biti od pomoći. Nije dobar mesec za sklapanje novih dogovora.

Zdravlje

Moguća upala mišića ili problemi sa leđima.

RAK

Ljubav

Strast jenjava i primat preuzima romantika. Lepo ćete biti raspoloženi celog meseca i vaš partner će uživati, ali i vi. Ako ste slobodni, možete upoznati neku zanimljivu osobu na putovanju, ili nekoga ko nije iz vašeg mesta. Ovog meseca ćete biti opušteniji, nećete biti toliko ljubomorni u vezi. Ne vraćajte se na neke stare priče.

Posao

Neće vam biti dovoljno novca koliko god da zaradite. Bilo bi pametno da manje trošite, jer će vam novac lako prolaziti kroz prste. Moguća je nervoza na poslu tokom ovog meseca. Neka muška osoba vas može nervirati. Nije dobar mesec za nove projekte, držite se plana rada i započetih stvari.

Zdravlje

Bavite se sportom i budite aktivni, to je za vas najbolji način da umanjite stres i nervozu.

Ehoroskop za mart

LAV

Ljubav

U prvoj polovini meseca ćete biti skloni flertu, ali nemojte uletati u rizične avanture. U drugoj polovini meseca ćete biti još strastveniji, bilo da ste u vezi ili slobodni. Možete da upoznate osobu koja će u vama probuditi veliku strast. Bitna vam je zabava, ali nemojte da napravite sebi problem ako ste u stabilnoj vezi. Avanture tada nisu dozvoljene.

Posao

U prvoj nedelji marta će sve ići kako treba. Lako ćete se dogovoriti sa saradnicima. Od druge polovine meseca su mogući nesporazumi, pogrešna tumačenja, zato pazite kome šta pričate i sa kime sarađujete. Sporije radite i budite pažljivi na poslu, mogući su nesporazumi sa kolegama.

Zdravlje

Dobro. Nećete imati probleme ovog meseca, ali nemojte da zapostavljate vaše telo – krećite se, trenirajte više.

DEVICA

Ljubav

Do polovine marta ćete biti više usmereni na posao nego na ljubav. Imate utisak da se dopadate nekoj osobi sa posla. Od polovine meseca ćete biti romantični i skloni flertu. Biraćete između dve vatre, nećete znati za koga da se odlučite. U toku prve tri nedelje meseca marta su mogući nesporazumi sa partnerom ili potencijalnim partnerom, jer će se neke reči pogrešno protumačiti. Sve što možete da rešite, rešite uživo. Mogući su nesporazumi i za one koji su u dugim vezama, ali biste mogli i da prećutite nešto, bar od 6. do 20. marta.

Posao

Što se tiče posla, situacija se razvija dobro. Ova mesec je idealan za saradnju u prvoj i poslednjoj nedelji, samo što ne bi trebalo da donosite preuranjene zaključke o tome da li neki posao ide dobro ili loše, jer treba da prođe neko vreme da biste videli rezultate svog rada. U drugoj polovini meseca ćete zapostaviti poslovne obaveze zbog privatnog života, što nije dobro, ali pokušajte da ne otaljavate bilo šta što radite, jer ćete morati da se suočite sa posledicama. U drugoj i trećoj nedelji marta nije dobar period za novi početak ili bitnu saradnju.

Zdravlje

Bićete napeti u drugoj polovini meseca, zato nađite način da se opustite: šetnje, gledanje filmova, druženje…

Ehoroskop za mart

VAGA

Ljubav

Što se tiče ljubavi, po vašem mišljenju sve ide kako treba, ali i dalje ste neozbiljni i želite da ostanete slobodni, ne želite da vas nešto sputava, pa čak ni partner, ako ste u vezi. Viđajte se sa prijateljima više. Potrebno vam je više vremena za vas. Ako ste slobodni preko posla ili na nekom putu možete upoznati osobu koja će pozitivno uticati na vas.

Posao

Što se tiče posla, ovog meseca ćete manje trošiti, a više zarađivati. To je dobro, jer ćete se konačno uozbiljiti. Potrudite se da se usredsredite na rad, radite prekovremeno ako treba. Bitno je da ne odustanete od ciljeva koje imate. U poslednjoj nedelji marta će se sve iskristalisati, samo ne započinjite nove poslove do poslednje nedelje marta.

Zdravlje

Preventivno posetite lekara. Moguća alergija ili prehlada.

ŠKORPIJA

Ljubav

Dobro se osećate. Niste pod pritiskom više. Uživate u vezi sa partnerom. Od druge polovine meseca ćete biti romantičniji i veza će napredovati. Ako ste slobodni, sada je pravo vreme da upoznate neku novu osobu koja će probuditi strast u Vama. Pravo je vreme za pravu ljubav.

Posao

Manje trošite, više štedite. Potrudite se da se usredsredite na posao, na saradnju sa nekim novim osobama. Ne osećate se baš najbolje. Najbolje bi bilo da se usmerite na završavanje obaveza, da ne pričate drugima o svojim planovima. Priliv novca očekujte poslednjih deset dana marta.

Zdravlje

Moguć problem sa pritiskom i glavobolja.

STRELAC

Ljubav

Što se tiče ljubavi, nećete želeti da se vezujete ovog meseca za bilo koga. Ako ste slobodni, rado ćete prihvatiti flert, neku avanturu, ali nećete lako naći zajednički jezik sa potencijalnim partnerom. Imaćete previše energije. Potreban vam je neko sličan. Ako ste u vezi, čuvajte se flerta, jer može skupo da vas košta.

Posao

Ovog meseca bi trebalo da se usmerite na usavršavanje, ako je to ikako moguće. Napeti ste jer želite da uradite više nego što možete. Organizujte bolje svoje vreme. Sada je dobar period za nove poslove i uvođenje novina u postojeće. Sve ide sporije nego inače, ali budite strpljivi i realni.

Zdravlje

Nervozni ste. Morate se baviti sportom jer će vas to opustiti.

JARAC

Ljubav

Ovog meseca ćete biti skloni flertu, biće tu puno poruka, dopisivanja… bez obzira na to da li ste u vezi ili ne. To će vam prijati, ali ne i vašem partneru, zato se čuvajte ljubomore, ako ste u vezi. Ako ste slobodni, dve osobe vam mogu privući pažnju pa bi bilo dobro da se odlučite u trećoj nedelji marta šta ćete da radite. Imajte na umu da će retko šta moći u poslednjih sedam dana marta da ostane tajna.

Posao

Što se tiče posla, najbolje bi bilo da nastavite da radite sve kao i do sada. Lepo vam ide, ali manje treba da trošite novac. Možete ići na neki poslovni put, ili ćete dobiti priliku da radite sa osobama sa kojima niste do sada imali priliku. Vaš uspeh zavisi od tačnosti i otvorenosti prema drugima. Ne odustajte.

Zdravlje

Odmarajte i spavajte više. Moguć pad imuniteta.

VODOLIJA

Ljubav

I dalje ste romantični i zadovoljni sobom, ali ćete ovog meseca, naročito u drugoj polovini marta, još više uživati. Problem može nastati samo ako niste razrešili sve sa prošlošću jer će vam to biti kamen spoticanja. Slobodni mogu ući u neku tajnu vezu, avanturu, sa nekom osobom koja je iz bliskog okruženja, koju odavno znaju. Nejasnoće će biti otklonjene u poslednjoj nedelji marta, a do tada – pazite kome šta pričate i šta radite.

Posao

Ovog meseca ćete biti prilično zadovoljni prilivom novca. Odličan je mesec za ulaganje. Potrudite se da se usredsredite na završavanje zadataka, obaveza, ne na započinjanje novih. Nemojte verovati previše drugima. Više slušajte, manje pričajte. Ne pozajmljujte drugima novac pošto postoji mogućnost da taj novac neće biti vraćen.

Zdravlje

Ne prejedajte se. Mogući problemi sa varenjem.

RIBE

Ljubav

Što se tiče ljubavi, u prve dve nedelje marta će vas više zanimati stanje u porodici nego ljubav. Od druge polovine meseca ćete se posvetiti sebi. Bićete skloni flertu, zaljubljivanju, ali pazite sa kim ulazite u vezu. Dobijaćete komplimente sa svih strana. Ali teško ćete postići sporazum sa potencijalnim partnerom. Ne žurite nigde. U poslednjoj nedelji marta će biti sve mnogo mirnije, a vi tako više volite.

Posao

Ovog meseca ćete biti lenji, sve do poslednjih dana marta, kada ćete napokon malo živnuti. Potrudite se da bar ne zapostavljate najbitnije obaveze koje imate. Poštujte rokove. Neke nove poslovne prilike su ostvarive. Muška osoba vam može praviti problem ovog meseca. Morate više da se potrudite ako želite da održite postojeće stanje.

Zdravlje

Mogući problemi sa cirkulacijom koje možete da rešite tako što ćete se više kretati.

Similar Posts