Ferdinand – bik koji voli da miriše cveće — Uskoro u bioskopima!

Da li se sećate priče o Ferdinandu? Neustrašivom biku koji jedino što želi u životu je da – miriše cveće?
Bika Ferdinanda se sećamo svi mi koji smo imamo 40 godina i više.

Ferdinand je živeo u sunčanoj Španiji i dok su se ostali bikovi igrali zajedno i udarali rogovima, on je sedeo u hladu svog omiljenog drveta i mirisao cveće.

Pogledajte nekadašnju priču…>>

Prvi trejler za najnoviju animiranu priču…>>

Situacija se nije promenila ni kada je porastao. Protiv njegove volje odveli su ga u daleki Madrid kako bi se borio u koridi, ali Ferdinand to nije želeo.

On i dalje sedi ispod svog omiljenog drveta i miriše cveće.

20th Century Fox i Blue Sky Studios otkrili su nam prvi trejler za najnoviju animiranu priču, koja je nastala prema knjizi za decu “Priča o Ferdinandu”.

Od reditelja Karlosa Sandane koji nam je doneo omiljene svetske hitove Rio i Ledeno doba, stiže Ferdinand, film o velikom biku sa još većim srcem koji bi radije mirisao cveće po ceo dan, nego ulazio u borbu sa toreadorima.

Nakon što su ga ljudi pogrešno doživeli kao jednu razuzdanu zver, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati svojoj porodici, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće na neverovatnu avanturu.

Priča o Ferdinandu dokazuje da predrasude ne smeju da postoje i da ne treba da sudimo o biku, pa tako ni o jednoj osobi ili životinji samo po izgledu.

U originalnoj postavci, glas glavnom junaku Ferdinandu pozajmjuje Džon Sina, a uz njega tu su i Kejt Mek Kinon, Đina Rodrigez i Entoni Anderson.

Film “Ferdinand” pretpremijerno će početi da se prikazuje od 14. decembra u bioskopima Cineplexx, CineStar, Cine Grand, Roda Cineplex i Fontana, dok je premijera sa učesnicima sinhronizacije zakazana za subotu, 16. decembar u 16:00 časova u bioskopu Cineplexx Delta City.

Ferdinand u bioskope stiže od 21. decembra, sinhronizovan na srpski.

Similar Posts