frozen day

Frozen Day uz Zaleđeno kraljevstvo 2 u bioskopu Cine Grand

UZBUDLJIVA ANIMIRANA AVANTURA PONOVO NA VELIKOM PLATNU UZ NIŽE CENE ULAZNICA
SUBOTA 23.11.

U susret početku prikazivanja najvećeg dečijeg filmskog hita FROZEN: ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2, u subotu 23. novembra u bioskopu Cine Grand biće održan FROZEN DAY.

Uz druženje i slikanje sa likovima iz filma, svi članovi Porodičnog kluba biće u prilici da odgledaju ovo ostvarenje po specijalnim cenama od 320 dinara za 2D projekcije i 440 dinara za 3D. Uz to, vlasnici Porodične kartice dobijaju i male kokice na poklon kako bi uživanje u omiljenom filmu bilo potpunije.

O FILMU

Zašto je Elza rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva, ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustila se na opasno, ali i izvanredno uzbudljivo putovanje.

Da li ste znali?

Likovi iz filma „Zaleđeno kraljevstvo” Hans, Kristof, Ana i Sven imena su dobili razdvajajući ime Hansa Kristijana Andersena na slogove, čime je odata počast ovom velikom stvaraocu za decu.

U Zaleđenom kraljevstvu Elza se pribojavala da su njene moći previše jake za svet. U Frozen 2, mora verovati da su dovoljne.

Podetimo, režiju za ovaj film potpisuju Kris Bak i Dženifer Li, a u bioskopu će biti dostupne i titlovana i sinhronizovana verzija.

Similar Posts