HOROSKOP ZA DECEMBAR 2017. GODINE I DOČEK NOVE 2018. GODINE!!!

Stigao je poslednji mesec u ovoj godini.

Početak meseca kreće sa tranzitom Meseca kroz Bika što nam daje emotivnu stabilnost i misli koje su usmerene ka materijalnoj udobnosti, posedovanju i ujedno sabiranju šta smo sve postigli tokom cele godine i šta planiramo za narednu godinu.

 

Od 3. decembra sa poslednjeg stepena Strelca Merkur se naglo okreće i vraća retrogradno, opominjući nas da dobro razmislimo i pažlivo se ponašamo u vožnji, čuvamo svoje stvari, dobro pročitamo ona sitna slova pre potpisa ugovora ili dogovora.

Svi smo već upoznati sa Merkurom kada se kreće retrogradno. Trebamo da budemo oprezni što se preporučuje od 3. do 23. decembra.

Neptun je krenuo direktno od 22. novembra pa su mnoge situacije postale jasnije.

Mars planeta strasti i borbe 10. ulazi u Škorpiju i pokreće eksplozivnost, silovitost, samopouzdanje, samodisciplinu i kreće u akciju nakon što je sve dobro isplanirao. Ovaj položaj Marsa će u jednom momentu tražiti “sve ili ništa”.

Pun Mesec će biti u Blizancima sa opozicijom Venere iz Strelca i kvadratom sa Neptunom iz Riba što nam može ukazati na neku tugu razočaranje (roditeljima se ne dopada vaš partner, razočaranje u ljubavi ili komplikovan emotivni odnos).

Bitno dešavanje je 21. decembra kada Saturn, planeta učenja i strogosti po nagradama ili kaznama, napušta Strelca i ulazi u Jarca, što će olakšati put Strelčevima, Blizancima, Devicama i Ribama. Sve će još zavisiti od vaše lične natalne karte i kroz koju kuću će tranzitirati Saturn.

31. decembra, za doček Nove Godine Mesec i Merkur će boraviti u Blizancima što može usloviti veselo društvena dešavanja, kraća putovanja dok će Sunce ,Venera i Pluton sa Saturnom iz Jarca biti naglašen što omogućava odlazak na planine, sastajanje u porodičnim krugovima, kod roditelja.

Potrebno je obratiti pažnu od povreda i lomova kostiju. Mogu se desiti i problemi sa zubima ili depresijom kod pojedinih osoba.

Generalno gledano bit će ovo jedan lep ulazak u Novu 2018 Godinu!!!

KAKAV VAS OČEKUJE DECEMBAR PO ZODIJAČKIM ZNACIMA

OVAN…>>

BIK…>>

BLIZANAC…>>

RAK…>>

LAV…>>

DEVICA…>>

VAGA…>>

ŠKORPIJA…>>

STRELAC…>>

JARAC..>>

VODOLIJA…>>

RIBA…>>

 

DRAGE NAŠE, SAMOŽENAŽELJKA VAM ŽELE LEP ZAVRŠETAK 2017. GODINE I JOŠ LEPŠI ULAZAK U NOVU 2018. GODINU:)

SREĆNO U SVEMU;)

Similar Posts