Horoskop za mart 2018.  godine!!!

Na početku meseca Sunce je u konjukciji sa Neptunom koji je već duži vremenski period u svom sedištu u Ribama i pozitivnom aspektu sa Saturnom iz Jarca pa možemo sa jedne strane da se povučemo, da postanemo nesigurni dok će Saturn sve posmatratia dajući nam snagu da se koncentrišemo i vlastitim naporima dođemo do sigurnog uspeha.

Kako budu dani odmicali tako će i Sunce biti udruženo sa Jupiterom iz Škorpije i Plutonom iz Jarca što opet izaziva zadovoljstvo i sreću koji privlače druge ljude. Aspekt sa Plutonom nam može dati iznenadne koristi od nečije loše sreće, neka nasledstva i sve što je u zaostatku i čekanju da se sprovede u delo. Mars će biti do 17. marta u Strelcu i pravit će pozitivan aspekt sa Uranom iz Ovna što nam daje marljivost, istrajnost, snagu, pozitivan stav prema životu, optimizam.

Seksualni porivi mogu se izražavati impulsivno i romantično u isti mah.

Pun Mesec će biti 2. marta u Devici pa treba izbegavati komplikovane situacije i ulaske u neke nedefinisane emotivne veze. Moguća su kod pojedinaca bežanja u alkohol, drogu i razna maštanja i iluzije.

Mlad Mesec će biti 17. marta negativno položen sa Marsom pa se treba pripaziti naglosti – emotivnih incidenata, preteranih zahteva prema drugima, netolerantnosti, samoživosti. Ako se postavite ispravno možete imati beskrajnu energiju koja pomera planine.

Drugi Pun Mesec će biti 31. marta i on će biti u Vagi koja je kuća partnera i bit će negativno aspektovan sa Saturnom, Marsom i retrogradnim Merkurom. Nije nimalo lako sa ovim aspektom gde su mogući stari problemi.

Od 23. marta do 15. aprila će Merkur praviti razne zbrke a pojedinci mogu i da napokon dočekaju i isteraju pravdu.

SRETNO U SVEMU A NAJVIŠE U LJUBAVI !!!

Astrolog: Željka Knežević

 

Evo šta pojedinačni znaci mogu očekivati u Martu mesecu!!!

OVAN…>>

BIK…>>

BLIZANAC …>>

RAK…>>

LAV…>>

DEVICA…>>

VAGA…>>

ŠKORPIJA…>>

STRELAC …>>

JARAC…>>

VODOLIJA…>>

RIBE…>>

Similar Posts