venera u strelcu

Šta će nam doneti Venera u Strelcu

HOROSKOP ZA ULAZAK VENERE U ZNAK STRELCA: šanse za novu ljubav ali i RIZIK od raskida!

Venera ulazi u znak Strelca 1. novembra i ostaće u ovom znaku sve do 26. novembra 2019. godine! Menja se ljubav…
Astrološka predviđanja – šta će nam doneti Venera u Strelcu…

Privlače nas daljine i širine. Sve što je novo, neistraženo i egzotično.

Zbog ljubavi pakujemo kofere i idemo na put.

Zadovoljstvo i sreću pronalazimo na putovanju i u kontaktu sa udaljenim osobama, sa strancima.

Imamo mnogo širu perspektivu kad su u pitanju odnosi i novac. Pomaže nam uverenje da imamo izbora. Težimo avanturi, slobodi, ne podnosimo stege i okove.

Uživamo u odnosima koji nam omogućuju da doživimo nešto novo i uzbudljivo. Uživamo u društvu ljudi uz koje možemo da se smejemo, zabavljamo, osećamo opušteno, ali i da naučimo nešto što će unaprediti kvalitet našeg života.

Šta će nam doneti Venera u Strelcu

Ova Venera se ne da vezati i zadržati duže vreme na jednom mestu. Stoga bilo kakva ljubomora ili posesivnost mogu da naruše odnose ili da dovedu do raskida. Sloboda je ključna. Dopustite je sebi, ali i partneru.

Ima tu i mnogo idealizma. Tražimo nešto posebno i lutamo od jedne osobe do druge, dok to ne pronađemo. A onda se dogodi onaj presudan ‘klik’ i znamo da smo pronašli to što tražimo.

Tokom ovog tranzita Venere češće se mogu pojaviti i paralelni odnosi, odnosno dve opcije koje nam se čine podjednako dobre, pa zašto se mučiti s izborom. Neka bude spontano, uzbudljivo, pa će vreme pokazati. Lov nam je često privlačniji od bivanja u vezi.

Šta će nam doneti Venera u Strelcu

Iskrenost je ključna. Tražimo otvoreno i iskreno povezivanje i ne postavljamo sami sebi ograde i ograničenja.

Samci bi mogli da pronađu ljubav u inostranstvu, drugom gradu, možda i s osobom koja ima slične religijske i moralne vrednosti kao i oni.

Uživajte u istraživanju ljubavi i odnosa s ovom Venerom i dopustite sebi da mislite, da osećate da je moguće ono što želite da ostvarite u svom intimnom životu.

Hvala sajtu: lepaisrecna

Similar Posts