Horoskop za novembar

Horoskop za novembar

ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA NOVEMBAR 2018. godine

U nastavku saznajte šta vam ZVEZDE spremaju za mesec NOVEMBAR…

Sretno u svemu

Astrolog: Željka Knežević

Horoskop za novembar
OVAN u prvoj polovini meseca dok vaš vladar Mars boravi u vodoliji vi imate dosta težak period. Pomučite se da došete do uspeha. Uran se opet vraća u vaš znak od 6. gde se vama čini da se samo okrećete u krug i da je sve isto kao pre. Vreme je da sada potražite pomoć od prijatelja i kolega da bi uspeli pa ne oklevajte. Nema potrebe da budete nestrpljivi i da žurite jer će stvari polako da se reše.

Emotivno je dosta dobra situacija pa ako ste u vezi vreme je da načinite korak do braka. Slobodni Ovnovi treba da se kreću što više i druže da bi iz druženja mogli izabrati osobu koja može biti dosta interesantna.

Obavezno uzimajte vitamine da bi ojačali imunitet i sačuvali se od virusa i prehlada.

Horoskop za novembar

BIK Mnogi Bikovi sada će staviti u prvi plan karijeru i gledati što više da zarade i da im se isplati poslovno finansijski plan. Bit će dosta naporan period ali nema potrebe da se žalite jer će se isplatiti sav trud. Sada je mnogo povoljno za neke nove investicije dok će pojedinci koji imaju neki dug uspešno sada moći da ga vrate i krenu čisti u poslovne projekte.

Emotivno Bikovi koji su u vezi ili braku sada će kristalno čisto sagledati da li je to prava ljubav koju oni žele. Bikovi koji su u braku vreme je da svom partneru posvete pažnju i pružite nežnost. Slobodnim prestoju upoznavanje preko kolega ili prijatelja.

Bilo bi dobro da uradite jednu detoksikaciju organizma.

Horoskop za novembar

BLIZANCI Naglašen je timski rad i saradnja sa kolegama. Izbegavajte rasprave i da ističete previše svoj stav. Posvetite se svojim ciljevima i radu. Vaš vladar Merkur od 17. kreće retrogradno pa budite oprezni sa drugima i ako možete pomozite. Sada je jako bitna saradnja sa drugima i širok pogled na stvari u saradnji. Uz trud rad, pomaganje i saradnju sigurno je da vaš rezultat neće izostati.

Na emotivnom polju nisu stvari baš lake ako imate partnera, sve zavisi od vas. Zapljusnut će vas neka nesigurnost i razne dileme kada je vaš partner u pitanju ali ipak na kraju vi shvatate dok vam vaša intuicija daje odgovor šta da uradite. Slobodni Blizanci upoznaju osobu koja je negde u inostranstvu ili je iz kruga vaših prijatellja.

Da bi bili zdravi potrebno je da odbacite nervozu i nađete za sebe malo mira i opuštanja.

Horoskop za novembar

RAK Evo nagrade za sav vaš uloženi trud i rad. Mnogi Rakovi sada povodom svog napora i truda mogu dobiti zasluženi napredak a samim tim i povećanje plate. Vaši šefovi će ceniti vašu sposobnost i rad pa možete već sada da krenete polako da se radujete uspehu. Nezaposleni Rakovi tek sada su spoznali šta bi mogli raditi pa im se otvara mogućnost za posao. Emotivno svi vi koji ste u vezi ili braku sada posvetite više pažnje partneru i porodici i nemojte da ih zanemarite zbog karijere. Vi dobro znate da kada niste u harmoniji sa porodicom ništa ne štima kako treba.

Slobodni Rakovi u ovom mesecu mogu samo dobro da se zabave uz flert i druženje dok im nije naglašeno ništa ozbiljno.

Potrudite se da ovaj mesec korigujete ishranu i da se uključite u neki sport.

Horoskop za novembar

LAV Kod vas je još uvek porodica i privatna druženja aktivni dok je posao i karijera u drugom fokusu. Sada je posao kao igra lak i jednostavan i vi uspevate bez brige i stresa. U drugoj polovini meseca da bi uspeli ipak morate više da se potrudite uz pomoć kolega i saradnika pa vam ni to neće teško pasti jer vi imate dosta energije a posebno kada vidite dobar ishod.

Emocije su naglašene posebno za Lavove koji su u braku ili vezi. Očekuje ih lepo i mirno prepuštanje koje vodi još dubljoj emociji. Slobodni Lavovi nemaju sada ništa ozbiljno osim što mogu da se druže i zabavljaju. Možda vam se učini da ste sreli pravu osobu ali na kraju shvatate da je to ipak bila lepa zabava.

Relaksacija i masaža su prave stvari za opuštanje i podizanje imuniteta.

 

Horoskop za novembar

DEVICA Na polju posla vas očekuje uspeh iako vi to ne potencirate. Vi ste tačni disciplinovani, posvećeni ali sada nije vreme da budete i nezavisni u poslovnim odlukama. Bitno je da se radi timski i poslušate šta kolege imaju da kažu što će biti svrsishodno za saradnju. Vaš vladar Merkur kreće retrogradno od 17. pa tu treba baš obratiti pažnju na komunikaciju, papire, dogovore i druge oblasti života koje simboliše merkur. Ako se pridržavate i pazite u komunikaciji sa lakoćom možete završiti svoje ciljeve uz lepu zaradu.

Emotivno sve Device koje su u vezi mogu da dobiju ponudu za brak dok one device u braku imaju lepu komunikaciju i dogovore za budućnost. Slobodne Device očekuje susret sa vašom srodnom dušom i napokon imate partnera u ljubavi.

Čuvajte se stresa i emotivnog nezadovoljstva da bi vam zdravlje bilo dobro.

Horoskop za novembar

VAGA Mnoge Vage poslovno prevazilaze same sebe iskaču iz svojih šina. Samostalnošću i inicijativom kojom pokrećete ljude da vas prate, slušaju i hode njihovim putem. Šefovski stav koji pokazujete sada vas podiže na viši nivo u karijeri. Došlo je vreme da pomognete kolegama i da ih razumete u zajedničkoj karijeri. Na kraju vam prestoji uspeh u zajedničkoj saradnji.

Emotivno svim Vagama u vezi ili braku prestoje lepa emotivna slaganja čak i strast je sada naglašena. Svakako treba iskoristiti i prevazići predhodne nesuglasice. Slobodne Vage se trebaju potruditi da više izlaze i druže se da bi upoznali nekog interesantnog.

Malo se pričuvajte viroze a sve ostalo je dobro.

Horoskop za novembar

ŠKORPIJA Bez većeg napora vi postižete uspeh na poslu koji čak završavate u vremenskom roku. Energija vam je na zavidnom nivou pa iskoristite to da sve završite što ste planirali. Kako prestoje dobri rezultati tako će i finansije biti propratne za vaš trud. Obratite pažnju na komunikaciju da ne pokvarite odnos sa kolegama i šefovima.

Emotivno za sve Škorpije koje su zauzete prestoji opuštajući period. Posvetite se svom partneru i samo pazite šta pričate da ne narušite harmoniju u ljubavi. Slobodne Škorpije mogu upoznati neku osobu preko posla ili svog okruženja, moguć je i poslovni saradnik.

Energični ste i zdravi samo pazite gde trošite energiju.

Horoskop za novembar

STRELAC Dosta aktivan period sa više poslova istovremeno može da vas učini nervoznim i nestrpljivim da završite sve i sada odmah. Vi sada treba da spoznate šta želite od karijere što se ne odnosi na Strelce koji imaju već učvršćen poslovni put. Mnogi Strelčevi će baš sada da sprovode svoje vizije i ciljeve na poslovnom putu uz blagoslov Jupitera koji će ostati sve do 3. decembra 2019.

Emotivno za sve koji su u vezi ili braku dok je Mars u Vodoliji dosta je miran period. Već od 15. novembra bura se pokreće a Merkur u retrogradnom hodu samo doliva ulje na vatru pa se čuvajte u komunikaciji. Otvorite se, budite iskreni i ne ljutite se. Slobodni Strelčevi imaju dosta prilika ali niko nije ozbiljan pa se zabavljajte i družite bez plana za budućnost.

Zdravstveno ste dosta dobro, pojačajte imunitet i čuvajte se infekcija.

Horoskop za novembar

JARAC Mnogo uloženog truda se ipak isplati, vi sada to zaslužujete. Jarčevi koji su bili distancirani sada postaju otvoreniji i direktniji sa kolegama i saradnicima na poslu. Vi se nastavljate truditi u poslu da bi se dokazali i unapredili svoju karijeru. Potrebno je da pazite kako trošite novac. U saradnji i radu sa kolegama vi dokazujete da vam nije potrebno da se dodvoravate ili prilagođavate nikome. Emotivno Jarčevi koji su u vezi ili braku oni žele da planiraju potomstvo dok slobodni imaju prelep mesec za romantične susrete ako dozvolite da se opustite i družite.

Sa hladnijim danima može se desiti da imate probleme sa kostima, reumom, zubima, kolenima.

Horoskop za novembar

VODOLIJA Odličan i uspešan poslovni period čak i najbolji u ovoj godini. Vi ste dobri u komunikaciji pa će vas to i dovesti do uspeha pa nema potrebe da to ne prezentujete šefovima. Posle uspeha prestoji i lep finansijski priliv novca.

Emotivno ako ste u vezi ili braku može doći do nesporazuma sa partnerom jer on želi da vlada i da se vi ne pitate ništa. Najbolje da to rešite komunikacijom do 17. Novembra jer Merkur posle nije naklonjen pa sve može postati teško. Slobodne Vodolije mogu očekivati novi susret iznenada. Preporučuje se da budete komunikativni i otvoreni za novo poznanstvo.

Više opuštanja i relaksacije bi vam dobro došli da ublažite stres .

Horoskop za novembar

RIBE Vi prštite od samopouzdanja i ambicije na poslu. Kako će Merkur biti retrogradan tako treba pripaziti na komunikaciju na poslu sa kolegama da ne dođe do toga da vam niko nije potreban da možete sve sami. Možete vi sami ali posle shvatate da vam to i nije bila pametna odluka. Potrebno je da napravite balans u poslu. Na kraju naravno da vam prestoji nagrada.

Zauzete Ribe sada mogu imati test u vezi ili braku. Mnoge Ribe će shvatiti šta dalje i da li ostaju u vezi ili braku ili napuštaju partnera. Slobodne Ribe nisu za izlaske a nisu ni za vezu, prosto su se povukle što im se ne preporučuje. Izlazite družite se i uživajte sa društvom.

Čuvajte imunitet. Pad energije od stresa vas mnogo iscrpljuje pa nikako da skupite energiju.

 

SRETNO U SVEMU!!!

Similar Posts