Ivica i Majica: Originalne majice sa duhovitim natpisima

SamoŽena.com jednostavno mora sa vama da podeli svoje oduševljenje otkačenim porukama i slikama na majicama brenda Ivica i Majica.

 

Ukoliko tragate za jedinstvenim i unikatnim poklonom za predstojeće praznike, pravi izbor za vas su majice brenda “Ivica i Majica”.

Prepoznatljive po jednostavnom kroju i beloj ili crnoj osnovi sa simpatičnim crtežima i duhovitim natpisima (‘ništa ja više ne moram, ja sam se namorala’ a na drugoj piše ‘skinite mi se s grbače’, ‘mama me čuvala za velike stvari’…) koji ih prate, ovi modeli ne predstavljaju samo brend već i jednu novu filozofiju.

Ivica i Majica su majice domaće prozivodnje. Majice su 100% pamuk, a štampa je digitalna (u tkanini). Postoje modeli kratkih i dugih rukava, dugih rukava, venčanice:)

Budite drugačiji, smeli i uvek raspoloženi u ovim majicama 🙂 ♥

Svi printovi mogu na sve modele, na vama je da pravite kombinacije 🙂

Interesantno je da iza brenda Ivica i Majica nije klasičan dizajner, već diplomirani glumac – Vladimir Nićiforović. Pored glume, prve i najveće ljubavi, Vladimir je došao na ideju da se bavi kreativnim hobijem od čega bi mogao povremeno i da zarađuje.

Sve vaše ideje možete izneti ovim mladićima i staviti ih na majicu. Od momačkih/devojačkih večeri, vaših privatnih fotografija, do slika koje su vam se jednostavno dopale i želite ih na majici 🙂

Inspiraciju za majice dobijamo uglavnom iz svakodnevnih komičnih, a nekad i romantičnih situacija, ali i iz razgovora sa prijateljima i ljudima iz svog okruženja. Smišljamo natpis u kom svako može da se pronađe, ali i našali na svoj ili tuđi račun, ili uopšte da naglas kaže kako se oseća pomoću naše majice. Sve to upotpune naše zabavne ilustracije i kolaži.

Ove majice su pravi unikatni modni brend.

Pogledajte modele koje vam prepručuje SamoŽena.com

Zamislite da se udate u jednoj ovako otkačenoj venčanici…>>

Preporuka za sve one koje su “bukvalno trudne”…>>

Obavezan “detalj” za dame koje imaju “teške kosti”…>>

Za one koje “život nije mazio”…>>

Za one koje imaju hrabrosti da obuku ovaj model kada pođu na roditeljski sastanak:) Čik?…>>

Za one koje uživaju u trenucima pažnje:)…>>

Similar Posts