SamoŽena će vam reći koji su najčešći razlozi razvoda braka, načelni i posebni:

 

Najčešći razlozi razvoda braka

A) U načelne spadaju:

1) pokušaj ubistva (trovanje – arsenik i stare čipke:), sekira – seoski uslovi:), vatreno oružje – puni tavani trofejnog oružja:)…)

2) pokušaj izazivanja smrti na posredan način (uglačavanje stepenica – kada nam je jasno da će kući doći “pod gasom”:), metalne merdevine sa obaveznim držanjem za fasung:), serviranje barenog, neslanog povrća kada je najgladniji (bez hleba – naravno!)

3) ratno stanje između tašte i svekrve

4) nemanje dece

5) preljuba (u narodu poznata kao “švaleracija” i kao takva podržana isključivo za muški rod). Muškarac koji izvrši preljubu je švaler;), a žena kojoj se na teret stavlja isto delo je u komšiluku i rodbini prepoznata kao kurva.

6) promena fizičkih karakteristika jednog od partnera (Muškarci na slikama sa venčanja izgledaju kao “nedoneseni”. Posle dve i više propraćenih trudnoća i “najgore trudne žene na svetu” oni se što od muke, što od nervoze ugoje nepovratno “cirka” 30 kilograma!

7) neprisustvo jednog od supružnika u preiodu dužem od 7 godina, 7 godina braka:) Deca nevaspitana, kuća zapuštena…! Gde si ti, bato, bio zadnjih sedam godina?!

Najčešći razlozi razvoda braka

 

B)U posebne razloge spadaju…>>

Similar Posts