Krco Oraščić i četiri kraljevstva

Krco Oraščić i četiri kraljevstva ulepšaće praznike koji su pred nama

IZ STUDIJA DIZNI STIŽE NAM AVANTURA KOJA ĆE OČARATI PUBLIKU OVE ZIME

Vizuelno prelep, magičan i topao, film u kome vas slike i tonovi miluju i bude najlepše emocije, KRCKO ORAŠČIĆ I ČETIRI KRALJEVSTVA (THE NUTCRACKER AND THE FOUR REALMS) u bioskope stiže u četvrtak, 06. decembra i to u 2D, 3D i 4D tehnologiji. Inspirisan vanvremenskom pričom i jednim od najlepših baleta ikada, ovaj film namenjen je celoj porodici, koja zimske dane može provesti na najlepši mogući način, zajedno, u udobnoj sali omiljenog bioskopa.

Glavne uloge u sigurno najlepšem i najčarobnijem filmu godine tumače Kira Najtli, Mekenzi Foj, Helen Miren, Morgan Frimen i mnogi drugi.

Krco Oraščić i četiri kraljevstva

Jedino što Klara želi je ključ, jedinstveni ključ koji može da otvori kutiju koja sadrži dragoceni poklon. Zlatna nit, koja joj je pokazana na godišnjoj zabavi njenog kuma, Droselmajera, odvešće je u nepoznati i misteriozni paralelni svet. U tom svetu Klara upoznaje vojnika po imenu Filip, bandu miševa i regente, koji vladaju u tri kraljevstva: Zemlji pahuljica, Zemlji cveća i Zemlji slatkiša. Klara i Filip moraće da oslobode četvrto kraljevstvo, koje teroriše Majka Medenjak, da vrate Klarin ključ i da uspostave harmoniju.

Od četvrtka, 06. decembra KRCKO ORAŠČIĆ I ČETIRI KRALJEVSTVA biće na redovnom repertoaru bioskopa

Trejler filma

Similar Posts