Srednja medicinska škola Sveti Arhangel Novi Sad

Vaše je samo da odaberete jedan od ponuđenih obrazovnih profila, a na nama je da vam ponudimo najkvalitetniju nastavu i to uz najbolje uslove, odnosno najpovoljnije cene!

Kada se posmatraju rezultati istraživanja, jasno je da svršeni osnovci najradije žele da upišu neko od zanimanja iz medicinske struke, što je donekle i očekivano. Naime, pretpostavlja se da je osnovni razlog za to činjenica da sa stečenom diplomom određenog zanimanja medicinske struke, oni imaju otvorenu mogućnost da se najpre zaposle u ovoj struci i to na teritoriji naše zemlje.

Ali, isto tako im je otvorena mogućnost, ako to žele da pristupe procesu nostrifikacije stečene diplome, te da zaposlenje potraže u nekoj od država na teritoriji Evrope ili sveta. Naravno, svim vlasnicima diploma medicinske struke se nudi mogućnost da nastave školovanje na bilo kom državnom ili privatnom fakultetu.

Budući da srednja škola Sveti Arhangel u Novom Sadu ima saradnju sa mnogobrojnim obrazovnim institucijama iz ove struke koje se nalaze širom Srbije, to će svi kandidati koji se odluče bilo za redovno, bilo za vanredno školovanje u okviru naše institucije, sigurno imati praksu na najvišem nivou kvaliteta.

Svako ko je zainteresovan da upiše upravo neki smer u okviru ove branše, svakako treba da na prvom mestu bude human, odnosno da ima dosta strpljenja i da ima želju da na najbolji mogući način pomogne ljudima kojima je pomoć potrebna. Iako sve pomenuto nije navedeno nigde kao osnovni uslov za upis ove škole, definitivno se smatra imperativom, budući da je u pitanju vrlo specifično zanimanje.

Obrazovni profili…

Prekvalifikacija, dokvalifikacija, redovno i vanredno pohađanje nastave…

Nastavni program…

Praktična nastava…

Similar Posts