magičan datum

Magičan datum 10. 10. menja životne planove i želje.

Deseti dan desetog meseca oslobađa snažnu energiju koja podstiče da se krene u novom smeru, kaže losangeleski astrolog Tanaz Čab, ističući spiritualnu važnost toga datuma.

To je posebno naglašeno upravo ove godine, koja od nas traži posvećivanje misiji ponovnog rođenja sebe i svojih života, a 10. 10. dolazi kao podsetnik da učinimo nešto s tim svojim “novim ja”, s novim početkom. “Sad ulazimo u akcijsku fazu ciklusa i to će se nastaviti ostatak godine”, kaže Tanaaz. Idućih meseci imamo priliku da izgradimo novi život, na praznom platnu naslikamo sliku kakvu želimo.

Magičan datum 10. 10.

“U numerologiji, 10 je moćan broj koji označava celinu. On označava vreme kad je sve u ravnoteži i točak može da počne sa okretanjem u novom smeru”, objašnjava astrolog. I dodaje kako je to i moćan manifestacijski broj koji nam može pomoći da ostvarimo snove. Ta je vibracija 10. oktobra udvostručena, čineći taj dan važnim za manifestovanje, odnosno ostvarenje želja.

Pritom se vodite time kako želite da se u životu osećate i jednostavno učinite male korake u smeru koji vam daje dobar osećaj, savetuje astrolog.

Tekst: Patricia Lucija Tomasović

Izvor: Sensa klub

Similar Posts