Mlad Mesec i delimično pomračenje Sunca

Mlad Mesec i delimično pomračenje Sunca u Jarcu 06.01.2019. godine

Ovo će biti jedan pozitivan Mlad Mesec i Pomračenje Sunca na 15. stepenu gde se nalazi zvezda nekretnica Vega koja je jedna od nasvetlijih i najsrećnijih zvezda, peta po redu. Neptun iz Riba je naklonjen pozitivno pa je sada jako bitno pokrenuti svoj sopstveni biznis koji može da traje na duge staze. Idealan je period za sva muzička i umetnička postignuća. Kako mnogi novi poslovi ne donose odmah zaradu sada nije tako već je i Saturn tu koji daje finansijsku nezavisnost i veliko zadovoljstvo pod uslovom da budete moralni i pristupite ozbiljno svemu što radite.

Generalno gledano, uz aspekte Sunca, Meseca, Saturna, Neptuna, Jupitera i sjajne nekretnice zvezde Vege mnogim osobama se mogu ispuniti snovi o kojima su samo maštali.

Šta će nam doneti ovaj mlad Mesec i delimično pomračenje Sunca?

 

Neka vam ovi aspekti donesu sreću

                                                                                                                                                                         Astrolog Željka Knežević

 

Mlad Mesec i delimično pomračenje Sunca u Jarcu 06.01.2019. godine

OVAN

Kod vas je sve usmereno na polje karijere pa možete pokrenuti sve što ste planirali i maštali. Kako je Mars u vašem znaku onda treba izbeći neku brzopletost i svađe sa poslovnim partnerima u kući, moguće da su u to umešani i roditelji.

Mlad Mesec i delimično pomračenje Sunca u Jarcu 06.01.2019. godine

BIK

Kod vas je sve usmereno na polje duhovnosti, putovanja, religije, novih znanja i filozofije. Mnogi Bikovi sada mogu negde putovati, zaljubiti se, komunicirati sa rodbinom. Moguće je da se vi odlučite za neka viša učenja ili da doživite neko prosvetljenje ili neko sticanje uvida u značenju života.

BLIZANCI

Kod vas je dosta stvari usmereno na osmo polje finansija, transformacije, zajmova, osiguranja. Mnogi Blizanci sada mogu doživeti neku unutrašnju moć koju treba pokrenuti sa ostatkom sveta u celini. Veliku borbenost vam daje Mars iz Ovna koji može da ispuni i neka vaša očekivanja i nadanja.

Mlad Mesec i delimično pomračenje Sunca u Jarcu 06.01.2019. godine

RAK

Kod vas se sve dešava u polju partnera kako na poslu tako i u ljubavi i lično sa vama. Sada je sigurno da vi možete biti zadovoljni i ispunjeni sa ovim Mladim Mesecom, dok pojedini Rakovi mogu da uđu u vezu ili brak. Uz podršku Saturna veza može potrajati dugi niz godina.

LAV

Kod vas se dešavanja događaju u šestom polju posla, zdravlja, svakodnevnog života i obaveza. Odlično je vreme za pokretanje nekog novog posla. Mnogi Lavovi baš sada mogu steći moć da svoju stvaralačku energiju i snagu upotrebe za talente koji su potrebni za poslovnu zajednicu. Ako niste u fizičkoj kondiciji sada je vreme da se pokrenete.

Mlad Mesec i delimično pomračenje Sunca u Jarcu 06.01.2019. godine

DEVICA

Kod vas su dešavanja u vašem petom polju dece, ljubavi, kreativnosti, zabave pa možete na tom životnom polju imati sreće. Pojedine Device mogu dobiti i na lutriji ili nekoj nagradnoj igri. Neka nadanja, želje i očekivanja sada se mogu pokrenuti u ispravnom pravcu.

VAGA

Kod vas se dešava sve u vašoj kući, porodici sa roditeljima. Pojedine Vage mogu započeti zajednicu i planirati porodicu. Intuicija vam je jako naglašena pa će vas voditi u ispravnom smeru. Mars je u Ovnu koji, ako budete nešto svadljivi i nervozni, može doliti još ulja na vatru. Opustite se i uživajte sa vašom porodicom ili u planiranju iste.

Mlad Mesec i delimično pomračenje Sunca u Jarcu 06.01.2019. godine

ŠKORPIJA

Kod vas se sve dešava u vašem trećem polju komunikacije, rodbinskih odnosa, braće, sestara, kraćih putovanja, saobraćaja, prevoza. Sada vam je lako i jednostavno uspostavit kontakt u komunikaciji sa osobama u okolini, prikupiti informacije. Mnoge Škorpije sada imaju sposobnost primanja znanja i obrazovanja. Pazite na komunikaciju.

STRELAC

Kod vas se sada dešava sve u polju finansija i tranformacija, pa svaki vaš dosadašnji trud može biti isplativ. Mnogi Strelci sada mogu da pokrenu neki dobar plan za biznis koji će neočekivano u budućnosti biti višestruko isplativ.

Mlad Mesec i delimično pomračenje Sunca u Jarcu 06.01.2019. godine

JARAC

Kod vas su sada dešavanja u vašoj prvoj kući koja se lično tiče vašeg fizičkog i mentalnog sklopa pa ako ste planirali na tom polju neku promenu ili da ostavite neki porok sada je pravi trenutak da to i uradite. Mnogi Jarčevi mogu imati lepu i srećnu ljubavnu zajednicu, dok pojedini tek sada mogu da uđu u vezu.

VODOLIJA

Kod vas se sva dešavanja ispoljavaju u vašoj dvanestoj kući koja je rešila da vas sakupi i stopi u važnu celinu koja čuva vašu mudrost, iskustva i talente. Intuicija će biti dosta naglašena i voditi vas u vaše dubine i razna preispitivanja o svemu i svačemu tako da spoznajete da život ima smisla.

Mlad Mesec i delimično pomračenje Sunca u Jarcu 06.01.2019. godine

RIBE

Kod vas se dešava ovaj sjajan aspekt pa možete da uradite sve, što god da poželite. Mars je napustio vaš znak tako da sada možete biti srećniji i manje nervozni. Neke želje, nadanja i očekivanja sada mogu da vas obraduju i da se san pretvori u javu. Mnoge Ribe sada mogu započeti nešto novo u kreativnim grupama.

 

Similar Posts