Mesečni horoskop

Lav – Mesečni horoskop za oktobar 2019. godine

Posao

Izuzetno kvalitetan mesec je pred vama, prvenstveno jer ćete bitiodlično organizovani, a povoljan uticaj tranzitnog na vaše natalno Sunce omogućava vam da se istaknete u kolektivu. Većina Lavova razmišlja I o promenama  koje će zaista I uslediti u narednim mesecima, a planovi se već razvijaju u svakome od vas. Ukoliko ste do sada radili za nekog drugog, vrlo je izvesno da ćete u budućnosti početi raditi na tome da pokrenet svoj privatni biznis, malim ali sigurnim koracima. Oni Lavovi koji već dugo čekaju na rezultate uloženog truda, sada će jedan deo istih biti vidljiv.

Ljubav

Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, odnos je kvalitetan I dobar, prvenstveno zahvaljujući dobroj komuikaciji sa voljenom osobom. trzavica će,svakako biti, ali one su potpuno zanemarljive. Slobodni pripadnici vašeg znaka se dvoume da li jednoj osobi koju već dugo poznaju da pokažu otvorenije emocije. Ipak će se odlučiti za akciju, vođeni mišlju da ko ne riskira, taj ne može postići uspeh.

Zdravlje

Na polju zdravlja, vitalni ste, mada vam je potrebno više odmora, a razlog je napor koji ulažete u posao. to vam oduzima dosta vremena I prilično ste pod stresom što je značajan faktor.

Similar Posts