PLAVI MESEC – PUN MESEC 31. JANUARA 2018. GODINE!!!

Šta trebate da uradite i da li nešto sjajno ili strašno može da vam se desi?

Poslednji put je bio 31. jula 2015. godine.

Pun Mesec se dešava u Lavu na 11. stepenu.

Plavi mesec je onda kada se dešava dva puta pun mesec u jednom mesecu.

Mars je pozitivno aspektovan iz Strelca pa će biti izražen optimizam. Samo napred ka uspehu!

Lav je peto polje dece i ljubavi pa će biti izražena ljubav i emocije prema deci i grljenje ljubljenje u vašim krugovima.

Sada će biti izražena i velikodušnost a posebno zaštita prema onima koji su nemoćni ili slabiji od drugi. Ovaj Mesec će od nas tražiti da donesemo konačnu odluku pa treba dobro paziti da se ne donese pogrešna odluka.

Ako sumnjate u braku ili vezi možete doneti konačnu odluku ili ako želite da stupite u brak ili vezu. Tako može biti i sa poslom ili sa nekim drugim životnim aspektom u kome treba da napravite promenu.

Sve se definiše u vašoj ličnoj natalnoj karti u zavisnosti gde se kod vas dešava Plavi Mesec i šta on aspektuje i u kojoj kući se dešava.

Generalno gledano Plavi Mesec nemože nikada da vam naškodi ukoliko se ne povedete za svojim osećanjima.

Kako je Plavi Mesec aspektovan sa Venerom koja se nalazi u Vodoliji dešavanja na ljubavnom polju mogu da se iznenada događaju i budu nesvakidašnja kao nikada do sada.

Nažalost može biti prelomnih perioda pa čak i razlaza u partnerstvu, ljubavi, prijateljstvu ili u rodbinskim odnosima što naravno zavisi od vašeg ličnog horoskopa.

Posle 31. januara svi trebamo da obratimo pažnju na ljubav, finansije, putovanja, pregovore, dogovore. Sve treba da bude odmereno i dobro isplanirano bez uplitanja Punog Meseca koji nosi u Lavu emocionalnu dramatičnost, vatreni temperament, egocentričnost, teatralnost, dominantnost i aroganciju.

Merkur povećava intuiciju i originalnost. Kod aspekta sa Mesecom može biti i hvalisav i lažljiv. Venera se može ponašati distancirano. Sreća je što ovaj aspekt ne traje dugo.

Horoskop za februar 2018. godine

SRETNO U SVEMU!!!

Dnevni horoskop

ŠTA SE VAMA MOŽE DEŠAVATI ZA VREME PLAVOG MESECA I NJEGOVOG UTICAJA?

Astrolog: Željka Knežević

 

OVAN…>>

BIK…>>

BLIZANAC …>>

RAK…>>

LAV…>>

DEVICA…>>

VAGA…>>

ŠKORPIJA…>>

STRELAC …>>

JARAC…>>

VODOLIJA…>>

RIBE…>>

Similar Posts