Moj lažni muž

Moj lažni muž – rimejk popularne komedije iz 1987. godine „Overboard“

Od 21. juna u bioskope dolazi rimejk popularne komedije iz 1987. godine „Overboard“ u kojem Goldie Hawn glumi razmaženu naslednicu, a Kurt Russell stolara koji je angažovan na njenoj jahti.

Pogledajte trejler

Izvršni producenti Derbez i Odell osmislili su svež pristup priči pa su glumcima zamenili uloge. Rođen u jednoj od najbogatijih meksičkih porodica, Leonardo Montenegro (Eugenio Derbez) ima sve. On je veseli, razmaženi, bogati plejboj koji živi luksuznim životom i ne zna za rad. S druge strane, Kate Sullivan (Anna Faris) je sinonim za vrednu samohranu majku koja uz decu i nekoliko poslova studira kako bi postala medicinska sestra. Njihovi krajnje različiti životi se isprepliću kada Kejt angažuju da počisti glamuroznu jahtu na kojoj je Leo priredio jednu od svojih luksuznih zabava. Kada Kejt odlučno odbije da ispuni Leov zahtev da mu donese nešto, on je otpusti ni ne plativši joj i tako pokrene niz događaja koji će dovesti do njegovog preobraženja u sretnog oca troje dece iz radničke klase.

Moj lažni muž

Režiju potpisuje Rob Greenberg, scenario Greenberg i Bob Fisher na temelju priče Leslie Dixon, a osim glavnih glumaca, Anne Faris i Eugenija Derbeza, u filmu glumi i Eva Longoria. Moramo reći da je glavna glumica Anna Faris savršena partnerka Derbezu u ovom filmu. Uloga u filmu Moj lažni muž označava njen povratak na veliko platno nakon nekoliko godina na televiziji. Glavni glumac Eugenio Derbez dobio je priliku da meksičke glumce predstavi američkoj publici, pa tako imate ultra bogatog Meksikanca koji odmah razbija stereotipe.

Ovaj film ima veliku, smešnu premisu i vrlo je realan – stvarni ljudi, stvarne situacije, stvarni problemi. „Okretanjem stvari i poigravanjem sa polom, rasom, klasom i kombinacijom jezika, učinili smo radnju suvremenom i ogledalom sveta u kojem danas živimo“ kaže Odell.

Urnebesnu komediju Moj lažni muž možete pogledati u svim bioskopima u distribuciji Blitz filma.

Similar Posts