Noćne igre u bioskopima pogledajte od 22. februara.

Noćne igre je komedija sa svežim stilom; od prve do poslednje scene je snimljena kao akcioni triler, puna urnebesnih scena, napetosti i adrenalina.

Ekipa koja nam je donela film Kako se rešiti šefa, zaslužna je i za ovu ludu komediju o grupi prijatelja kojima se jedne večeri krenu događati neverovatne stvari.

Okosnica filma je grupa prijatelja koja se redovno sastaje kako bi zajedno provodili večeri uz druženje i igre.  Te su večeri svima dugogodišnja tradicija, a ujedno i beg od svakodnevnih briga, sve dok jedne noći ne svedoče događaju koji će im promeniti život.

Max (Jason Bateman) i Annie (Rachel McAdams, nominovana za nagradu Oskar), svake večeri organizuju druženja uz igranje društvenih igara. Prilikom organizovanja jedne od ovih večeri stvar u svoje ruke uzima Brooks (Kyle Chandler), harizmatični brat. Neko od igrača će biti otet, u igri su lažni otmičari, lažni policajci ili sve to nije igra? ​U rešavanju zagonetki naizgled idilična noć igre će se pretvoriti u pravi haos iz kojeg se ne vidi izlaz.

Nema pravila, nema saveta; i niko ne zna ko je i šta je na kocki. 

Uz Batemana, McAdams i Chandlera u filmu ćemo gledati Billyja Magnussena, Sharon Horgan, Lamornea Morrisa, Kylie Bunbury, Jessija Plemonsa, Dannyja Hustona, Chelsea Peretti kao i Michaela C. Halla.

Daley i Goldstein su reditelji, a scenario potpisuje Mark Perez.

Noćne igre, u distribuciji Blitza, u svim bioskopima pogledajte od 22. februara.

Premijera filma Noćne igre održaće se u okviru manifestacije Comedy Night u bioskopima Cineplexx. Neposredno pred početak filma imaćete priliku da u svim Cineplexx bioskopima uživate u nastupima naših najopznatijih stand-up komičara.

Pogledajte trejler

Similar Posts