Dambo

PORODIČNI SPEKTAKL DAMBO (DUMBO) POSLE 78 GODINA PONOVO STIŽE NA VELIKA PLATNA, OVOG PUTA KAO IGRANA FILMSKA PRIČA, U REŽIJI TIMA BARTONA!

PRETPREMIJERNE PROJEKCIJE 30. I 31. MARTA

Za sve ljubitelje čarolije koja se stvara u studiju Dizni, za sve mališane i one “velike”, koji nikada nisu ni odrasli, ovog vikenda otvara sa cirkuska šatra u kojoj nas dočekuje najomiljenije slonče svih vremena!

Posle više od sedam decenija publika će imati priliku da uživa na velikom platnu u ovoj emotivnoj, vanvremenskoj priči o snovima i prijateljstvu!

Porodični spektakl Dambo

Ova prelepa filmska avantura u naše bioskope stiže u 2D i 3D verziji, titlovano (za sve one koji film žele da pogledaju u originalu) i sinhronizovano (za najmlađe bioskopske posetioce).

Svečana premijera sinhronizovane verzije filma biće održana u subotu, 30. marta u bioskopu Cineplexx 4D Delta City sa početkom u 17:30 časova.

Očekujemo vas u subotu u holu ovog bioskopa već od 16:30 časova, jer nas pre početka ovog sjajnog filma, zabavljaju talentovane akrobate koje samo za vas izvode fenomenalne trikove i cirkuske bravure. Naravno, na premijeri će biti prisutni i glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji filma na naš jezik: Nebojša Milovanović, Dragan Mićanović, Milenko Pavlov, Nina Janković, Marko Baćović, Andrea Josić, Danilo Arnautović, Bojan Krivokapić, Nebojša Kundačina, Miloš Vlalukin, Đorđe David i drugi. Jana Maričić je reditelj sinhronizacije.

Porodični spektakl Dambo

Ne propustite priliku da osetite magiju bioskopa podignutu do visina po kojima Dambo leti i već danas kupite ulaznice za svečanu premijeru ili neku od pretpremijernih projekcija!

Iz studija Dizni i od vizionara, čuvenog reditelja, Tima Bartona, stiže nam potpuno nova, igrana avantura DAMBO, inspirisana voljenim klasikom koji slavi različitost, u kome se neguje porodica i u kome snovi lete. Vlasnik cirkusa (Deni de Vito/ Milenko Pavlov) angažuje bivšu zvezdu Holta Fariera (Kolin Farel/ Nebojša Milovanović) i njegovu decu da se staraju o novorođenom slončetu, čije ga ogromne uši čine predmetom ismevanja u cirkusu koji se već bori za opstanak.

Ali, kada oni otkriju da Dambo može da leti, cirkus se vraća na velika vrata i privlači ubedljivog preduzetnika Vandevira (Majkl Kiton/ Dragan Mićanović) koji skuplja neobične debelokošce za njegov novi, veći od života šou. Dambo će se vinuti do novih visina zajedno sa šarmantnom i spektakularnom umetnicom Kolet Maršant (Eva Grin/ Nina Janković), dok Holt ne sazna da se ispod platna cirkusa kriju mračne tajne.

Na redovnom repertoaru svih bioskopa film DAMBO naći će se od 4. aprila.

Similar Posts