Pun Mesec i pomračenje u Strelcu

Pun Mesec i pomračenje u Strelcu 05.06.2020. godine

Tanka je linija između ljubavi i mržnje!

Horoskop po danima u nedelji od 1. do 7. juna 2020. godine

Tokom celog meseca juna predstoje nam sudbinski događaji a posebna bitna dešavanja su za vreme ovog pomračenja Meseca i posle 21. za vreme pomračenja Sunca. Pomračenja mogu da daju efekte i narednih šest meseci. Pomračenje Meseca uglavnom donosi probleme u emotivnim vezama i sa emocijama. Sada su mogući problemi i u nekim društvenim odnosima, svađe, pretnje, razlazi, unutrašnja borba , pokretanje rata, moguć zemljotres. Mnoga životna pitanja dolaze do preispitivanja i promena.

Sada su potrebni napori da bi se održali dobri odnosi čak i ako nije bilo ranijih problema. Mnogo ljubavi i strpljenja treba da bi opstala harmonija i ljubav. Sada je vrlo bitna izreka “strpljen spašen“. Ako se dese neke neprijatne situacije najbolje je da ih prihvatimo i vidimo kako da se nosimo sa njima i kako da se postavimo u određenoj situaciji. Pokreću se i naši unutrašnji procesi pa bi mogli da ostvarimo zamišljene ciljeve.

Sa ovim Pomračenjem se dešava velika želja da se dođe do cilja i lične slobode jer se ne kaže bezveze SLOBODNI STRELAC!!! Mnoge osobe žele da izađu iz nekih okvira, sruše granice i zanemare propise i pravila. Mnoge osobe mogu doživeti lepa iskustva dok pojedine mogu imati negativne posledice.

U ovo pomračenje će biti umešani Mars i retrogradna Venera pa mnoge osobe treba da izbegnu rasprave, donošenje ishitrenih odluka i paziti šta pričate posebno u afektu što je teško iskontrolisati a može doneti posledice na duži vremenski tok. Kod mnogih osoba se može osećati iscrpljenost dok kod pojedinaca na emotivnom polju totalna bezvoljnost i umor.

Sretno u svemu

Astrolog: Željka Knežević

ŠTA POJEDINAČNI ZNACI MOGU OSEĆATI DOK TRAJE POMRAČENJE?

Similar Posts