pun mesec u lavu

Pun Mesec u Lavu 9. februara 2020: Napraviće pravu pometnju na polju ljubavi i posla i mnogima će promeniti život iz korena

Mesečni horoskop za februar

Nadamo se da je i vama dobro počela 2020-ta godina. Ipak, mesec stupa na snagu i uneće promene u život svim horoskopskim znacima.

Pun Mesec u Lavu u februaru napraviće pravu pometnju na polju ljubavi i posla, pa je važno da se pripremite na izazove koji slede. Saznajte odmah šta će se dešavati 9-tog februara 2020-te godine!

Pun Mesec u Lavu 9-tog februara biće veoma značajan. Ako tog dana donosite važne odluke, budite fokusirani na budućnost, jer će odluka da utiče na buduće događaje u vašem životu. To se posebno odnosi na Ribe i Device. Važno je da napomenemo da će se od 9-tog februara završavati postepeno stvari koje ste već odavno hteli da završite, a za to niste imali hrabrosti ili mogućnosti. Moguće je da će doći do razvoda ili raskida veze, koja je već duže vreme bila u krizi.

Mnogi horoskopski znaci osetiće nerazumevanje od strane partnera, biće više svađa nego inače i osetiće se nemir i potištenost. U narednim danima treba da preispitate sebe i svoju vezu, da jasno odlučite šta želite i da sa partnerom iskreno o tome popričate. Doći ćete do kompromisa, samo ukoliko budete svoje želje ispričali i ukoliko ne budete krili bilo šta od partnera. U suprotnom, očekuju vas rasprave i neslaganja.

Pun Mesec u Lavu

Pun Mesec u Lavu donosi i pokretačku energiju. Lav je poznat po tome da voli da bude vođa, da voli raskoš i napredak. Mnogi horoskopski znaci želeće da se njihov glas čuje i da budu primećeni. Moguće je da ćete ovog meseca biti u potrazi za boljim poslom, ili da ćete se truditi da ostvarite bolji položaj na sadašnjem poslu. Uoči punog Meseca, treba razmisliti i o kritikama koje primamo od strane najbližih ljudi.

Strelčevi i Škorpije suočiće se najviše sa kritikama, i treba da ih “iskoriste” i da ih pretvore u produktivne poduhvate koji služe da oni sami budu bolji. Mnogi znaci imaće priliku da se dokazuju, pa je ovo idealno vreme, ako planirate da svoju karijeru podignete na viši nivo.

Pun Mesec doneće i promene na finansijskom polju. Ovaj period biće značajan za poslovne dobitke i prilive novca, pa je najbolje da uštedite i da vratite stare dugove. Novac će mnogim znacima biti prioritet u narednim danima, a Ovnovi i Vage će ga olako trošiti. Ipak, treba da pripazite, jer ova finansijska povoljnost nije tako česta, kada su zvezde u pitanju.

Ako želite da unovčite u svoj hobi ili posao, ili da u nešto investirate, to može biti uspešan korak. Takođe, ako imate na umu da, ako želite da osnujete sopstveni posao, vreme je da napravite dobar biznis plan i da počnete da ostvarujete svoje ciljeve.

Kada je pun Mesec u znaku Lava, savetuje se da se posvetite sebi i da radite na preispitivanju sebe. Idealno je vreme za unutrašnje promene i za rad na sebi. Možda ćete imati želju i potrebu da radite stvari koje dugo niste. Počnite da trenirate, da jedete zdravije ili da ostavite štetnu naviku sa kojom se niste još uvek izborili.

Ljudi koji su rođeni u znaku Lava osetiće stabilnost i zadovoljstvo u svim životnim sferama. Ostalim znacima, pun Mesec donosi mnoga pitanja, ali i želju da nešto u životu promene, da stvore nešto veliko i jedinstveno, da ostvare svoje snove.

Kada je Lav u pitanju, njegove slabe tačke su srce, kičma i leđa, pa je moguće da ćete sa njima imati problema. Idealno je vreme da sebi priuštite sitna zadovoljstva i da se počastite nečim što ste dugo priželjkivali. Moguće je da ćete više izlaziti i da ćete se više družiti.

Pun Mesec u Lavu može da promeni život iz korena i može da vas navede da više nego ikad razmišljate o budućnosti, o karijeri i o porodici. Ovaj period je bitan za sve horoskopske znake i treba da donose odluke mirne glave, kada o svemu dobro razmisle. Budite spremni i na nova poznanstva, nove saradnje i nove prilike.

Uživajte 9-tog februara u uzbudljivom danu koji će vam doneti nova životna iskustva!

Hvala sajtu: www.astrosudbina.com

Similar Posts