Pun mesec u raku

Pun Mesec u Raku

NAJJAČI PUN MESEC U RAKU 22. DECEMBRA 2018. godine!!!

Ovo je poslednji i najjači Pun Mesec u ovoj godini koji će biti u četvrtom polju doma i porodice. Mesec u Raku je taj koji može da pokrene pozitivna osećanja, ili negativna, u zavisnosti od toga koliko vladate sobom i koliko ste sposobni da pomirite sukob osećanja i razuma. Mekoćom, nežnošću, dobrotom, davanjem, negom, ili lečenjem može se umanjiti, ili omekšati, ili suzama otopiti ledena hladnoća i tvrdoća nekog u vašoj okolini: bilo oca ili šefa, ili neke druge uticajne ili moćne osobe. Samo je potrebno da pristupite tome suptilno

Mesec u Raku predstavlja sva ona osećanja koja se vezuju za materinstvo, nežnost, ljubav, davanje i brižnost, a kada je Mesec pun, emocije su uvećane, nabujale, narasle i prete da se preliju.

Kako se Pun Mesec dešava u prvoj dekadi Raka onda će svi znaci koji su rođeni u prvoj dekadi znaka osetiti dobre vibracije ili manje dobre…

Kako će ovaj pun Mesec delovati na pojedine znake?

Sretno u svemu

Astrolog: Željka Knežević

Pun Mesec u Raku

OVAN

Kod vas su dešavanjea u vašoj četvrtoj kući što je vezano za vašu kuću, porodic  ,majku, zemlju odakle dolazite. Mnoge osobe mogu imati sećanja na prošlost, ma kakva god da je bila, i nostalgiju pa se mogu odlučiti i za preseljenje ili da promene zemlju u kojoj će živeti.

BIK

Kod vas su dešavanja u vašem trećem polju koje se odnosi na braću, sestre, komšiluk, saobraćaj, bliske prijatelje i sve što je vezano za simboliku trećeg polja. Mogu vas poneti dugi razgovori, šetnje, pisanje. Oprez u saobraćaju i pazite šta i sa kim pričate. Ako vam je Mesec u skladu sa vašim planetama onda će biti dosta dobar i uspešan kraj godine.

Pun Mesec u Raku

BLIZANCI

Kod vas su dešavanja u drugom polju što je povezano sa finansijskim stanjem. Moguć priliv novca ili neki izdatak što opet može biti povezano sa vašim aspektom unutar horoskopa. Dobitci su mogući od raznih izvora zarade koja može biti povezana sa ženama.

RAK

Kod vas je ovaj Pun Mesec pa možete očekivati razne nalete emocij  ,od zanesenosti, romantike do nervoze i tužnih sećanja. Sada se ne preporučuje upadanje u rasprave, vraćati se u prošla sećanja jer od toga nikakve koristi. Okupite vašu porodicu, decu i polako se pripremite i dogovorite za prestojeću Novu Godinu.

Pun Mesec u Raku

LAV

Kod vas se Pun Mesec dešava u vašem dvanestom polju što ni malo nije lako za vas i vašu senzibilnost, ranjivost, sklonost depresiji, povlačenju u samoću, očajanje i izolaciju. Mnogi Lavovi sada mogu sebi postaviti pitanje ko su i šta su uradili u životu. Ne prepuštajte se tim emocijama jer već od početka Januara kreću mnogo lepši dani .

DEVICA

Kod vas se dešava Pun Mesec u vašem jedanestom polju što je usko povezano sa prijateljima, planovima, nadama, željama, očekivanjima. Mnoge Device sada mogu da imaju lepe emocije, podršku i pomoć sa mnogih strana i od prijatelja. Nešto što je bilo u mašti baš sada može da se realizuje.

Pun Mesec u Raku

VAGA

Kod vas su dešavanja u vašem polju karijere, uspeha pa ovaj Pun Mesec može vam dati težnju za usponom a kod pojedinih osoba može doći i do pada u karijeri . Moguće su i promene na poslu od dobrih do manje dobrih. Kako je deseto polje i polje roditelja, onda možete očekivati i pomoć od jednog roditelja.

ŠKORPIJA

Kod vas se Pun Mesec dešava u vašem devetom polju koje je povezano sa učenjem, putovanjem, duhovnošću pa možete očekivati daleka putovanja uz pomoć neke žene dok će mnoga zanimanja i dešavanja da se ispolje u inostranstvu ili sa strancima. Ako su aspekti negativni onda se treba čuvati na granicama i od žena.

Pun Mesec u Raku

STRELAC

Kod vas su dešavanja u vašem osmom polju što je povezano sa depresijom, strahovima, bolestima, a u pozitivnom aspektu sa nasledstvom, socijalnom pomoći, osiguranjem, stipendijama. Kada se odnosi na pozitivan aspekt onda su moguće i transformacije i da osobe uđu u nešto bez straha od posledica. Vi imate zaštitnika svog Jupitera pa će sve biti lakše.

JARAC

Kod vas su dešavanja u vašem sedmom polju vaših partnera, kako u ljubavi tako i na poslu. Mnogi Jarčevi sada mogu imati dosta uspeha u javnosti, biti popularni, dok će pojedine osobe uživati u dubini unutrašnje potrebe za ljubavlju sa svojim partnerom. Ovaj aspekt za vas može odrediti emotivni tok prema partnerima i u javnom životu što će još vaš lični horoskop pokazati.

Pun Mesec u Raku

VODOLIJA

Kod vas su dešavanja u vašem šestom polju što vam može dati popularnost kod kolega, možete biti okruženi ženama na poslu. Kako je Mesec promenljiv tako i vi možete imati neke promene na poslu ili u svakodnevnom životu. Ako vam je Mesec negativno aspektovan onda može doći do zdravstvenih problema ili do problema na poslu.

RIBE kod vas se Pun Mesec dešava u vašem petom polju što je naglašeno polje dece, ljubavi, zabave, igara na sreću pa možete imati sreće u svemu što je simbolika petog polja. Mnoge osobe mogu da se zaljube a pojedine zbog lošeg aspekta mogu i da prestanu da ljube svoje voljene. Usmerite se na svoju decu i svoje voljene.

 

Similar Posts