Pun mesec u strastvenoj škorpiji

Pun Mesec u strastvenoj škorpiji 07.05.2020 godine

Mnogo želja i strasti pokreće ovaj pun Mesec u Škorpiji. Dosta pozitivne energije je u nama što može da ispuni naše želje i pokrene mnoge povoljnosti na našem životnom putu.

Kada su emocije u pitanju i ljubav ovaj Mesec ih pojačava pa strasti i romantika se umnožava. Mnoge osobe postaju svesne svojih najdubljih želja pa se bore za njih na sve ili ništa što je svojstveno za Škorpije i pun Mesec u njima.

Pun Mesec će praviti lep trigon sa Neptunom iz Riba što će mnogim osobama pomoći da se izbore sa nekim problemima. Intuicija je na visokom nivou i najdublja duhovnost se budi.

Pojedine osobe koje mogu ući u neki nesporazum ili da postoji od ranije sada ga mogu rešiti uz kompromis, neki vid saradnje pa čak i da oproste što nije svojstveno Mesecu u Škorpiji ali ipak je Neptun upleo svoje prste u sva najdublja osećanja i praštanja.

Pun Mesec se samo jednom godišnje dešava u Škorpiji pa bi bilo dobro uz naklonost Neptuna da transformišete svoj put koji vam nije davao svrsishodnost u životu. Mnoge osobe sada se zbližavaju i kreću nekim novim životnim putem dok se pojedincima ispunjavaju najdublje želje o kojima sanjaju već dugo.

Ovaj pun Mesec od nas traži generalne duboke promene da nešto bukvalno nestane ,umre u našem životu da bi se kao feniks iz pepela uzdigli i ponovo rodili.

Šta mogu očekivati pojedini znaci?

Sretno u svemu

Astrolog: Željka Knežević

Uncategorized
Similar Posts