RAK 21.jun – 20.jul – Horoskopski znak

Pozitivne i negativne osobine

 

Pozitivne osobine raka:

Najpozitivnija osobina Rakova je to što umeju da razumeju druge.

U celini, to su divne i osećajne osobe. Rak nikada ne bi nekoga namerno povredio. A ako se to i desi, onda on iskreno pati. Muškarac ili žena, svejedno, skoro uvek su veoma nežni i ljubazni.

Drugima daju ono što mogu. Ne podnose da vide druge kako pate i učiniće sve što je u njihovoj moći da pomognu drugima. Obično su veoma zabrinuti za svet oko sebe. Njihov interes za ljude uopšte ide preko njihove pažnje prema najbližima. Oni imaju duboki smisao za prijateljstvo i bratstvo među ljudima. Poštuju humanističke vrednosti.

Rak je osoba koja zna veštinu strpljenja. Kad nešto izgleda teško, Rak će rađe sačekati da prođu nepovoljni vetrovi i tek onda pristupiti poslu. To je osoba koja zna kako da iskoristi pravi trenutak. Rak zna sjajno da se koncentriše na jednu stvar.

Rak obožava svoj dom. Obožava da bude okružen i ljudima i stvarima koje voli. Od svih znakova, Rak je najmaterinskiji.

Čak i muškarac Rak ima veoma izražene zaštitničke želje prema svojim bližnjima, naročito prema deci. Rakovi se uopšte o svim ljudima brinu kao da su članovi njihove porodice. Oni su verni i odani. Porodične veze mnogo im znače.

Roditelji, kao i bračni partneri, od Rakova uživaju veoma veliko poštovanje. Rak ima jak osećaj za tradiciju. Odlično oseća raspoloženja drugih.

Negativna strana Raka…>>

Similar Posts