SATURNOV TRANZIT KROZ JARCA OD 20. DECEMBRA 2017. DO 22. MARTA 2020. GODINE!!!

 

Kada napusti svoje sedište i zakorači u Vodoliju on će nam dati da malo udahnemo i pomislimo kako smo sve već naučili, da bi se opet vratio u Jarca da uradi popravni od 1. Jula sve do 17. Decembra 2020. godine i dao nam sanšu da uradimo ono što nismo.

Poslednji Saturnov tranzit kroz Jarca je bio od 12. Marta 1988. do 6. Februara 1991. godine čega će mnog predstavnici starije populacije moći da se prisete. Šta se sve u tom vremenskom periodu dešavalo u njihovom životu?

Kada upoznamo i naučimo lekciju o Saturnu, da on nije planeta koja donosi nesreću već nam pruža priliku da nešto naučimo, ne samo teoretski već i na delu, onda ga možemo doživljavati kao Boga koji nam deli i donosi sve po zaslugama.

Saturn u Jarcu je u svom sedištu i on teži da se ostvari kroz ambiciju, položaj u društvu, autoritet. Ima potrebu da kontroliše, da bude pouzdana osoba i da zavisi samo od sebe. Vrlo dobro zna da sve ima svoju cenu i da svako treba da doprinese svojim radom i trudom da bi došlo do zarade.

Ovaj tranzit Saturna je vrlo naglašen za bavljenje politikom, biznisom, naukom. Pojedinci mogu težiti za prestižom, autoritetom, da budu podržani i uvaženi od javnosti.

SATURN će biti za vreme svog tranzita u dodiru sa PLUTONOM i onda će kod mnogi da se dešavaju razne promene čak i bez našeg uticaja i kontrole što znači: pod MORANJE bez odlaganja.Sudbinski preokreti se sigurno dešavaju.

Kada je zdravlje u pitanju onda treba čuvati kosti, zube, sluh, zglobove.

Kako Saturn prestavlja UČENJE što naučite u njegovoj školi to se nikada ne zaboravlja.

KAKO ĆE SATURNOVO UČENJE UTICATI NA POJEDINAČNE ASTROLOŠKE ZNAKE!!!

OVAN…>>

BIK…>>

BLIZANAC …>>

RAK…>>

LAV…>>

DEVICA…>>

VAGA…>>

ŠKORPIJA…>>

STRELAC …>>

JARAC…>>

VODOLIJA…>>

RIBE…>>

Astrolog: Željka Knežević

Similar Posts