Seriz boja

Seriz boja

CERISE COLOR = SERIZ BOJA = BOJA TREŠNJE

Retko ko će danas znati da se ova boja zove SERIZ (fr.), iako se pod tim nazivom spominje i zvanično (1930.) u Rečniku boja.

Damama sa ovih prostora koje su pratile modu pre Drugog svetskog rata, kupovale časopis ŽENA I SVET, svakako veoma poznat termin.

Zavodljiva, već svojim imenom i asocijacijom na magičan izgled i ukus zrele TREŠNJE, BOJA SERIZ je izbor apartnih i prefinjenih osoba.

Često, pogrešno poređenje sa bordo bojom, još više je obavija velom tajne, vibrantnog isijavanja, nečeg kraljevskog, posebnog, uzvišenog.

U širokoj lepezi nijansi, nalazimo je i kao SERIZ PINK.

U svom izvornom izdanju izuzetna boja, koja će vas učiniti kraljicom večeri, miljenicom nečijeg srca i potvrditi da imate osećaj za suptilan, ali siguran hod kroz život.

Preuzeto sa FB stranice: Jasmina Sanader

Za one koji se ne boje rizika, vole eksperimentisati s odećom i istaknuti se među ostalima, zrela haljina boje trešnje će biti idealna opcija.

Ako je trešnja haljina bogata sočna tinta, onda ružičasta pribor bi trebao biti jednako svetle i izražajne. Vaš izbor – haljina prigušenog trešnjinog tona i pomoćne boje trebale bi biti prikladne.

Vrhunski dizajneri u svojim kolekcijama koriste sigurnu kombinaciju trešnje s crnom, belom, sivom i bež bojom.

Similar Posts