SUPER PUN MESEC 03. DECEMBRA 2017. GODINE U LEPRŠAVIM, ZABAVNIM I PRIČLJIVIM BLIZANCIMA!!!

Sada možete da uživate u ovoj lakoći Punog Meseca jer on nosi sa sobom divnu atmosferu.

 

Neptun će umešati svoje prste sa Punim Mesecom i naravno sa Suncem iz Strelca pa se mogu dešavati razni izazovi, zavođenja pa čak i izdaje jer je Neptun nepovoljno aspektovan.

Pojedine osobe mogu da krenu nekim pogrešnim putem ili da se sretnu sa osobama koje mogu da ih iskoriste na neki način. Budite oprezni.

Kako i Merkur kreće retrogradno možete biti upleteni u velike intrige ili napraviti velike greške zbog neopreznosti. Kod pojedinih osoba može se desiti da prosto uđu u neki nestvarni svet zbog Neptuna koji ume da uvede i zavede čoveka.

Ako niste sigurni šta treba da odlučite ili uradite slobodno se možete konsultovati sa nekom osobom koja stoji čvrsto na zemlji sa obe noge i ima realne odluke.

Potrebno je da svi obratimo pažnju, zbog ovog Punog Meseca u kvadratu sa Neptunom i Merkura koji kreće retrogradno, šta nam pričaju , kakve emocije nas opsedaju i naravno šta kupujemo ili kome prodajemo. Da li su papiri ispravni jer se mogu dešavati velike prevare.

SREĆNO U SVEMU!!!

Pun Mesec se dešava u drugoj dekadi Blizanaca pa će svi znaci rođeni u drugoj dekadi imati veće delovanje ovog Punog Meseca.

KAKO ĆE OVAJ PUN MESEC UTICATI NA POJEDINAČNE ASTROLOŠKE ZNAKE?

OVAN…>>

BIK…>>

BLIZANAC …>>

RAK…>>

LAV…>>

DEVICA…>>

VAGA…>>

ŠKORPIJA…>>

STRELAC …>>

JARAC…>>

VODOLIJA…>>

RIBE…>>

Similar Posts