Tajne avanture mačaka

Tajne avanture mačaka u bioskopima od 11. oktobra

NAJZNATIŽELJNIJI KUĆNI LJUBIMCI NAPOKON SU DOBILI SVOJU AVANTURU!
OTKRIJ TAJNE AVANTURE MAČAKA U BIOSKOPIMA OD 11.10.

PREMIJERA 6. OKTOBAR, CINEPLEXX DELTA CITY

Nakon fenomenalnog uspeha nezavisnog italijanskog animiranog filma “Leo da Vinči: Misija Mona Liza” distributerska kuća 2i Film Srbija u bioskope donosi neodoljivu porodičnu pustolovinu o omiljenim kućnim ljubimcima “Tajne avanture mačaka” sinhronizovanu u 2D i 3D tehnologiji, koja će premijerno biti prikazana 6.10. u bioskopu Cineplexx Delta City.

U novom sinhronizovanom crtanom filmu “Tajne avanture mačaka” u distribuciji 2i Film uživaćemo u pustolovini za celu porodicu i upoznati se mačjim izletima u nepoznato. Glavne uloge tumače sjajni glumci: Marko Kon (Pufna), Marko Mandić (Ćufta), Tijana Dapčević (Mara), Viktor Savić (Bora) i Dragan Vujić Vujke.

U maestralnoj kineskoj animiranoj pustolovini reditelja Gary Wanga susrećemo se sa nizom najluđih avantura najvećih tajnih agenata među životinjama – mačkama. Pufna je debeo i lenj mačak, koji često sedi zamišljen na prozoru. Živi sa sinom Ćuftom, u svom udobnom gradskom stanu u kom je rođen i u čijoj udobnosti uživa, neželeći da iz njega izlazi u spoljni svet koga se plaši zbog trauma iz prošlosti. Ćufta je aktivan, bistar, pametan mačak, koga spoljni svet neodoljivo privlači, iako nikada nije izašao iz kuće. Ipak, jednog dana, otac i sin moraju da napuste kuću, i tada kreće sjajna avantura i potraga za legendarnom breskvatopijom u kojoj se snovi ostvaruju.

“Ovaj film je pravi praznik za oči, a sa maestralno urađenom sinhronizacijom, čiji sam na sreću bio deo. Mogu slobodno da kažem da je i praznik za uši. Ako se gledajući ovaj film budete zabavljali bar pola koliko smo se mi zabavljali snimajući ga, onda ćete se provesti jako, jako dobro.” Marko Kon, Pufna 
 
Najbrže mališane koji dođu na premijeru u Cineplexx Delta City 6. oktobra od 15h očekuje specijalan program i prisustvo dela glumačke ekipe koja učestvuje u sinhronizaciji, kao i mnoštvo poklona koje su pripremili partneri premijere.
“Provod je zagarantovan” Marko Mandić, Ćufta
Nakon filma sledi poklon glumaca, koji će se fotografisati sa mališanima i potpisivati postere, kao i dečji koktel koji su za najmlađe pripremili Zlatiborac, Neven bio centar, sladoled Kuglice, zdravi slatkiši Ćao Šećeru i Glazura krofne.

Ne propustite ovu priliku da među prvima pogledate ovu neodoljivu avanturu najznatiželjnijih kućnih ljubimaca i mačje družine. Zabavite se sa svojom porodicom u bogatom programu koji je samo za ovu priliku pripremio distributer 2i Film Srbija, u bioskopu Cineplexx Delta City.
Film je u bioskopima od 11. oktobra u distribuciji 2i Film!
Similar Posts