Zašto učiti engleski jezik

Zašto učiti engleski jezik i koje su najbolje metode učenja?

Kako engleski spada u jedan od najdominantnijih jezika na svetu, neopoziva činjenica jeste da je njegovo znanje zlata vredno, te da je učenje engleskog jezika zaista neophodno. Da biste na najkvaliteniji način mogli da usavršite Vaše znanje engleskog jezika potrebno vam je stručno podučavanje istog. Kako je Akademja Oxford, shvatila značaj i važnost učenja engleskog jezika, možemo se pohvaliti našim profesionalnim pristupom ovom zadatku.

7 saveta za lakše i brže učenje jezika

Kod nas možete možete učiti engleski jezik na način koji Vama najviše odgovara. Opšti kurs engleskog jezika je podeljen prema CEFR-u (Common European Framework of Reference – evropski sistem preporuka za učenje jezika, izdat od strane Saveta Evrope) na tri nivoa A;B i C. A nivo podrazumeva A1 i A2 – osnovno poznavanje jezika, B nivo podrazumeva B1 i B2 – nezavisno poznavanje jezika i C nivo podrazumeva C1 i C2 – izvrsno poznavanje jezika. Takođe, zbog velike potraženje za znanjem poslovnog engleskog jezika, možete prema nivoima znanja učiti onaj vid poslovne komunikacije koja je Vama potrebna. Takođe, u našoj školi možete obaviti pripremne kurseve za sve međunarodne sertifikate, kada je u pitanju učenje engleskog jezika.

Kursevi engleskog jezika za sve nivoe po ceni već od 2.500 dinara mesečno.

Zašto učiti engleski jezik

Da ovo nije sve, istaći ćemo sistem, odnosno metodologiju rada, po kojoj je naša škola zaista poznata u celoj Srbiji. Želeli bi da naglasimo rad sa odraslima – po nivoima, koji su predviđeni prema sistemu koji smo već naveli. Kada su u pitanju osnovni nivoi, rad se bazira na savladavanju pisanja, čitanja, usvajanju velikog broja reči i osnovnoj gramatici, neophodnoj za predviđene nivoe A1 i A2. Naravno, ovo je samo početak, koji pored predavanja, prate i slušanja lekcija, kako bi što bolje savladali engleski jezik. Srednji nivoi, B1 i B2 su nivoi predviđeni za preostali deo gramatike, pre svega usvajanje novih izraza, ali ono što je najbitnije kada je u pitanju učenje engleskog jezika, uvodi se više vremena posvećenog konverzaciji. Viši nivoi, C1 i C2, nivoi su za polaznike sa već utemeljenim znanjem, koji ga mogu upotpuniti manjom količinom gramatike, konverzacijom, ali i predpripremom ili pripremom za polaganje međunarodnih ispita. Sve istaknuto prati rad sa profesorom, slušanje I gledanje predviđenog programa, kao i velika količina konverzacije, odnosno usvajanje jezika približno maternjem. Jer, tek onda, kada razgovarate na engleskom jeziku, a u međuvremenu razmišljate o sledećoj rečenici na istom, možete reći da ste ga savladali i da je vaše znanje engleskog jezika na visokom nivou.

Zašto učiti engleski jezik?

Deca

Deca svakako zauzimaju posebno mesto u našoj školi i za njih smo se potrudili da im obezbedimo najkvalitetnije profesore, koji će moći da ih kroz igru, tokom cele školske godine upute i zaintrigiraju za učenje. Međutim, kao i za odrasle, predvideli smo nivoe i za naše mališane. Oni se sastoje u nivoima po razredima, te ih za završavanje, odnosno kvalitetno savladavanje engleskog jezika, ima osam, koliko ima i razreda u osnovnoj školi. Na ovoj nastavi se prati gradivo predviđeno za određeni razred, pa smo samim tim sigurni da je učenje predviđene godine na najvišem nivou. Ipak, poseban akcenat ćemo staviti na metode, koje su za decu specijalno pravljene i najlakše za savladavanje u ovim godinama. To je učenje engleskog jezika putem asocijacija i specijalnih programa predviđenih za naše mališane. Jer, sigurno je, da mnogo lakše pamtimo stvari ukoliko ih asociramo na nešto nama blisko, ili pak nešto totalno suprotno od logičnog. Probajte i sami i uverite se da je ovaj sistem zaista idealan sistem za pamćenje i kalitetno učenje novih stvari.

Zašto učiti engleski jezik

Brzina savladavanja i učenja engleskog jezika!
Kako su obaveze svakog pojedinaca različite, tako i vi možete izabrati tempo učenja koji Vama najviše odgovara. Ukoliko želite engleski jezik da učite u vidu grupne nastave, gde nastava traje 64 školska časa, možete se prijaviti na redovan ili ubrzani kurs. Redovan kurs podrazumeva odvijanje nastave dva puta nedeljno po devedeset minuta, u trajanju od četiri meseca, dok je nastava za ubrzani kurs bržeg karaktera, sa svakodnevnom nastavom. Čaopve pohađate radnim danima, u trajanju od devedestet minuta, gde nakon odslušane nastave jedan nivo završavate za dva meseca.

Kada početi učenje stranih jezika

Ukoliko ste više zainteresovani za pojedinačne kurseve u vidu individualne, poluindividualne ili on – line nastave, u trajanju od 50 školskih časova, možete se prijaviti svaki dan. Svaki čas za ovakav vid učenja je posebno prilagođen Vašem znanju, koncentraciji i vremenu koje možete da izdvojite za učenje.

Nadamo se da ćete se priključiti našem uspešnom timu i time osigurati Vašu budućnost. Vaša Akademija Oxford.

Učenje engleskog jezika predstavlja potrebu svakog pojedinca u današnje vreme. Jer, bez ovog, svetski priznatog jezika, teško ste u mogućnosti da obavljate bilo koji posao vezan za računare, ili saradnju sa nekom od kompatija u inostranstvu. Zato je učenje engleskog jezika neophodno, a sve vidove I metode savladavanja možete potražiti u našoj i Vašoj Akademiji Oxford. Za Vas smo pripremili najsavremenije načine i rada i zato Vas očekujemo, kako bi I Vi bili deo svetskog tima!!! Požurite!!!

Similar Posts