Živite život punim plućima

Živite život punim plućima! Samo tako i nikako drugačije;)

Tako se često zadovoljavamo osrednjošću iz straha ili manjka samopoštovanja, dok nam najbolje prilike prolaze pred nosom. Ustručavamo se da uzmemo ono najbolje od života jer smatramo da za najbolje nismo spremni.

Samopouzdanje je vrsta ogledala

I pristajemo onda na ljude, pojave i stvari koje nas zapravo ne usrećuju. Provodimo godine na poslu koji ne volimo, uz ljude koje ne volimo jer mislimo da ne možemo izabrati drugačije. Pogrešno.

Život je jednostavno prekratak za to. Predragocen da bi gaprotraćili na nezadovoljstvo kad u svakom trenutku imamo hrpu mogućnosti pred sobom. Potrebno je samo nešto hrabrosti i kreativnosti. I koja čaša dobrog vina, naravno! Iskoristite ovu priliku najbolje što znate.

Kad nazdravljate životu, nazdravljajte mu čašom dobrog vina kako bi ubuduće sve bilo još bolje, potpunije i radosnije! I ne dozvolite brigama da vam stoje na tom putu.

Zapamtite da se 90 % onoga zbog čega prosečan čovek brine, zbog čega gubi kosu i živce zapravo nikada ne dogodi!

Gledajte da na kraju ni za čim ne žalite. Znate da starijim ljudima obično nikada ne bude žao zbog stvari koje su napravili već zbog svega onoga što nisu napravili.

Zar nije divno što imamo priliku da budemo ovde i sada? Što imamo priliku da volimo, budemo voljeni, radimo i postižemo velike stvari.

Živite život punim plućima, izvucite iz svakog dana najbolje i trudite se uvek budete najbolja i najiskrenija verzija sebe!

Volite i uživajte u životu!

 

Similar Posts