01.07.

01.07.2020 godine.

Sreda je dan Merkura i kako je on retrogradan u Raku i pravi sekstil sa Uranom iz Bika onda je dobro da sve što ranije niste stigli uraditi danas uradite. Neke stvari koje su bile pomerene ,odložene ili u nemogućnosti da se urade.

Ništa novo sa ovim aspektom nebi bilo dobro pokretati ako ne morate jer je Merkur retrogradan do 12 jula.

U nastavku Sunce je u konjukciji sa retro Merkurom pa nam i to ukazuje da sve od ranije što je bilo na čekanju sada uradimo jer je jedinstvena prilika.

Mesečni horoskop za juli

Ovaj aspekt je dobar da jasnije sagledate svoje greške ili neispravnosti što ste ranije radili pa ih sada ispravite i rešite stvari u pozitivnom smislu brže i bolje.

Zatim Sunce pravi sekstil sa Uranom što je odlično da vi vaše kvalitete ispoljite i da vam ovaj aspek donese iznenadni uspeh i uspon u oblasti koju radite.

Zatim Mesec pravi trigon sa Neptunom što je čista intuicija i sekstil sa Jupiterom i Plutonom pa su rukovanja finansijama jako dobri, prilagođavanje i emotivno snalaženje.

01.07.2020. godine

Emotivno ovo je jedan od boljih dana pa možete sa vašim partnerom planirati, razmenjivati emocije i uživati u danu. Novčana situacija je dosta dobra dok pametni i hrabri mogu imati još bolje mogućnosti.

Generalno gledano dan je dosta povoljan za ljubav, posao, finansije i boravak u prirodi po mogućnosti. Srećno u svemu, budite mi zdravi 💐🌺🍀🌷🌻🌸🌹❤🌞

#astrologija #horoskop #astrokonsultacije #tumačenjenatalnekarte #solarni #uporedni #horarni #mesečni #karmički

Astrolog: Željka Knežević

Similar Posts