02.07.2020.

02.07.2020. godine.

Danas je dosta bitan dan jer se Saturn ponovo retrogradnim hodom vraća u Jarca gde će biti retrogradan do 29. septembra i onda kreće direktno do 17. decembra 2020. godine pa ulazi u Vodoliju i više se ne vraća u Jarca. Za vreme ovog tranzita možemo imati neku reorganicaciju, ispravljanje greški, renoviranja, popravke.

Mnoge stvari se vraćaju iz prošlosti pa sada traže da se više obrati pažnja na najsitnije detalje. Sve treba polako i sistematično da se radi bez nekih polovičnih brzanja. Znači od nas se zahteva da bi dobili dobre rezultate i da ne budemo na gubitku da polako i istrajno uradimo i razradimo sve planove do detalje.

02.07.2020. godine.

Zatim Mesec pravi sekstil sa Saturnom što možemo imati osećaj kako da se postavimo ili rešimo neke stvari. U nastavku Mesec ulazi u optimističnog i veselog Strelca pa kako će praviti trigon sa Marsom motivacija i pokretačka energija je na zavidnom nivou. Veliki polet volja želja da se sve pokrene uradi završi.

I kako vreme odmiče Mesec će praviti opoziciju sa Venerom iz Blizanaca što trebamo biti oprezni na emotivnom polju odnosima uopšte, usled neslaganja i suprotnih mišljenja od vaših partnera kako u ljubavi tako i na poslu pa budimo oprezni da ne dođe do svađe i konflikta.

Mnoge osobe će danas jedva čekati da završe posao jer im je već svega dosta. Pojedine senzitivne osobe mogu osećati jake Sunčeve magnetne oluje što ih čini da su pod pritiskom pa usled toga može doći i do problema sa komunikacijom.

Emotivno najbolje da ostanemo gde smo i ne pravimo nikakve planove ili odluke. Novčana situacija usled retro Saturna pojedine osobe mogu dobiti neki stari dug ili ako dugujete da vam se potražuje.

Generalno gledano dobar deo dana je dosta težak i vraća nas u prošlost kako akcijama tako i mislima.

Srećno u svemu ,budite mi zdravi 🌻💐🌷🌸🌺🍀🌹❤🌞

#horoskop #astrologija #astrokonsultacije #astrosaveti #godišnjihoroskop #natalnihoroskop #uporednihoroskop #horarnihoroskop

Astrolog: Željka Knežević

Similar Posts