Ehoroskop 30. mart

Dnevni horoskop, ehoroskop, horoskop na blic, nedeljni horoskop… OvanBikBlizanciRakLavDevicaVagaŠkorpijaStrelacJaracVodolijaRibe
Evo šta vam zvezde predviđaju za danas.

OVAN

POSAO: Razmislite da li ćete prihvatiti posao koji će vam doneti dobru zaradu, a taj novac bi ste mogli da uložite u buduće projekte. Predstoji vam i dodatni napor kako bi ste uspeli da realizujete ideje u koje odavno verujete.

LJUBAV: Obuzdajte se, jer osobe koje su trenutno oko vas nisu odgovarajuće. Ukoliko ne poslušate ovaj savet, možete se jako razočarati, jer je to samo prolazna fizička privlačnost.

ZDRAVLJE: Ne bi bilo na odmet da prekontrolišete šećer. Ukoliko ozbiljno shvatite ovo upozorenje, aktivirajte se po pitanju održanja zdravlja, na taj način možete mnogo toga da izbegnete i polako ćete se vratiti u normalu.

BIK

POSAO: Treba da realizujete ono što najviše volite da radite, jer od toga možete očekivati i najbolji finansijski efekat. Što se tiče novca, ne umete da ga trošite racionalno i ne razmišljate dugoročno.

LJUBAV: Oni kojisu u vezi, mogu očekivati prolazne trzavice, ali zbog beznačajnih stvari. Među vama vlada ljubav i to će vam pomoći da prevaziđete ovakve situacije.

ZDRAVLJE: Fizička aktivnost je dobrodošla i na tom planu bi trebalo da razmišljate šta za svoje zdravlje možete da učinite. Posavetujte se sa svojim lekarom i krenite sa terapijom zbog hroničnih tegoba.

Ehoroskop 30. mart

BLIZANCI

POSAO: Novac pokušajte da sačuvate i da ga pametno uložite. Vreme je da počnete o ovome ozbiljno da razmišljate, jer postoji mogućnost da nećete imati više šansu da zaradite veću količinu novca. Štednja treba da vam bude prioritet.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, možete očekivati poboljšanjeodnosa i pojačavanje strasti i ljubavi. Nastavite u tom smeru, budite nesebični jedno prema drugom. Slobodni predstavnici ovog znaka ćeuživati u svojoj slobodi, ali već duže vreme do kada vas to može zadovoljavati.

ZDRAVLJE: Fizikalna terapija je obavezna, zbog koštanih problema. Od vaše upornosti će zavisiti i vaš oporavak – budite svesni te činjenice. Potrebne su vam i šetnje, a povedite računa i o ishrani.

RAK

POSAO: Na poslovnom planu se otvaraju mnoge mogućnosti i bićete prijatno iznenađeni. Ovo je veoma značajno zbog vaše finansijske stabilnosti, zbog koje ste već duže vreme zabrinuti. Strpljivo ste čekali da se finansije pokrenu.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, ovaj dan će biti u znaku poboljšanja međusobnih odnosa i pojačavanju strasti i ljubavi. Nastavite u tom smeru. Dragoj osobi ne govorite o svojim planovima, jer mislite da je to dobro. Grešite!

ZDRAVLJE: Odlazak kod dijetetičara i primena njegovih saveta će vam pomoći da se kompletno dobro osećate. Veoma je važno da obavite detaljnu kontrolu krvne slike, jer postoji mogućnost da vam je nisko gvožđe, pa se zato osećate slabo.

LAV

POSAO: Najvažnije je da održite dobre odnose sa kolegama i poslovnim partnerima, jer postoji opasnost od loše napisanih dokumenata, kao i problema sa poslovnom dokumentacijom. Otvaraju vam se nove mogućnosti za zaradu.

LJUBAV: Družićete se, upoznavati, ali vam na kraju niko neće odgovarati. Sve ćete videti negativno. Zauzeti Lavovi mogu da odahnu posle manjih trzavica, koje su vam poremetile partnerske odnose.

ZDRAVLJE: Posebno vam je osetljiv stomak, pa povedite računa o ishrani. Nemojte preterivati u hrani, bilo u količini, bilo začinjenosti. Ne vodite dovoljno računa o svojim stomačnim organima.

Ehoroskop 30. mart

DEVICA

POSAO: Treba da vodite računa šta potpisujete. Očekujete zaradu od ranijih poslova. Treba naglasiti da prestanete da se nervirate, jer postoji mogućnost dodatnih troškova za popravku u stanu, kući, koja će vas koštati.

LJUBAV:Sada se sve polako smiruje i shvatate da je sve bilo uzalud i kajete se što je do svega toga i došlo. Zauzmite taj pozitivan stav i nikada više nemojte dozvoliti da neko ili nešto poremeti vaš idealan odnos za koji steobojezaslužni.

ZDRAVLJE: Možete imati problema sa plućima, pa obavite pregled i budite disciplinovani u sprovođenju terapije i možete izbeći sve komplikacije koje vam se trenutno dešavaju. Budite trezveni što se tiče vašeg zdravlja.

VAGA

POSAO: Vage imaju stabilno poslovno polje i veliko zadovoljstvo zato što im posao teče po planu.. Sve što ste zamislili odradićete kako treba, sa velikim uspehom, kako po pitanju priznanja nadređenih, tako i po pitanju ostvarenih finansija.

LJUBAV:Ne možete da dođete do osobe do koje vam je stalo. Strpljenja! Ta osoba će promeniti svoj odnos prema vama i počeće da vam šalje poruke. Okolnosti će se promeniti u vašu korist.

ZDRAVLJE: Znate i sami koje vam fizičke aktivnosti najviše prijaju i priuštite sebi vreme kad ćete biti maksimalno posvećeni svom oporavku i poboljšanju svog zdravstvenog stanja. Osećaćete se bolje i imaćete manje tegoba.

ŠKORPIJA

POSAO: Budite istrajni u poslovima za koje treba više vremena za realizaciju. Ne žurite da u poslove uključite sve kolege, sa kojima ćete lakše i bolje obaviti posao. Nezaposlenim Škorpijama se pruža šansa da dobiju odgovarajući posao.

LJUBAV: Nedostaje vam nešto da bi ste se osećali fenomenalno, a to bi mogla da bude i ljubav. Na meti ste osoba suprotnog pola i verovatno vam na tom zavide, ali baš osoba do koje vam je stalo ne ispunjava vaša očekivanja i ignoriše vas.

ZDRAVLJE: Nemate dovoljno energije, pa će se gubitak iste odraziti na vaše zdravstveno stanje. Osećate se melanholično, depresivno i nezainteresovano. Ovde se radi o padu imuniteta, koji za sobom povlači i druge probleme.

STRELAC

POSAO: Izgubili ste svaku nadu da ćete uspeti da dođete do posla kojim ćete biti zadovoljni, a sada, preko prijatelja dolazite u situaciju da aplicirate za to radno mesto. Od vas zavisi da li ćete uliti poverenje nadređenima. Pokušajte da se predstavite u najboljem svetlu.

LJUBAV: Vaš vedar duh i optimizam se ponovo vratio i to se vidi na vašem licu. Kada nešto otpišete i pomislite da je nemoguće, desi se nešto mnogo bolje i lepše od onoga što ste želeli. Na vama je da verujete u sebe.

ZDRAVLJE: Neredovno se hranite i ne unosite dovoljno vitamina.Proverite krvnu sliku i videćete da se i ona poremetila zajedno sa kompletnim zdravstvenim stanjem. Uzmite odmor i pokrenite svoju životnu energiju.

JARAC

POSAO: Ovaj dan počinje žurbom, hitnim rokovima, sve ćete morati na brzinu da završavate. Vas treba samo pokrenuti, jer svoje najbolje kvalitete pokažete kada ste u stisci sa vremenom.

LJUBAV: Ljubav je svuda oko vas. Ako ste spremni za novi početak, svemir će na to spremno da odgovori. Bićete u ružičastim oblacima i uživati u pažnji i nežnostima. Sredinom dana čeka vas vrlo važan događaj, koji će odrediti nastavak vašeg ljubavnog putovanja.

ZDRAVLJE: Boravite više na svežem vazduhu i družite se sa prijateljima. Vama je samo potreban jedan kompletno zdrav način života. Umete to da odradite, ali vam je potebna i inicijativa.

VODOLIJA

POSAO: Kako dan bude odmicao, tako će se završavati poslovi, a na kraju vas očekuje zadovoljstvo, jer šta god započnete, to ćete i odraditi. Ali neke poslove nećete uspeti da završite, mada nije loše da ostavite nešto i za sledeći dan.

LJUBAV: Partner je uz vas i daje vam vredne savete. Otkrićete da imate istovetnu intuiciju i zajedničke ciljeve. Najveći izazov biće strpljenje ili nedostatak istog. Ne reagujte – istina će se sama pokazati.

ZDRAVLJE: Očekujte povećanje pritiska, koji ne možete da kontrolišete. Odlazak kod lekara i odgovarajuća terapija će vam pomoći da se osećate bolje. Posvetite sebi malo više vremena.

Ehoroskop 30. mart

RIBE

POSAO: Nezaposlene Ribe bi trebale da volontiraju na poslovima za koje su zainteresovani, jer će im to omogućiti da se pokažu kao radnici i kao osobe kojima je stalo do posla. Jedan šef će vas primetiti, pa ubrzo postoji mogućnost da se zaposlite.

LJUBAV: Vreme je za odmor u krugu porodice i prijatelja. Oni su ti koji će vam dati snage i otvoriti nove kreativne vidike. Dug i bezuspešan lov na idealnog partnera završiće se naglo i neočekivano.

ZDRAVLJE:Došao je trenutak kada je neophodno ozbiljnije misliti o svemu što vas opterećuje. Zabrinuti ste zbog stitne žlezde, ali tu nema problema. Vaša osetljivost dolazi do izražaja, jer ste nezadovoljni opštom situacijom.

Similar Posts