ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA NOVEMBAR 2017 GODINE!!!

 

ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA NOVEMBAR 2017 GODINE!!!

Već je Sunce u Škorpiji i Jupiter. Merkur već 5. napušta Škorpiju i prelazi u Strelca .

Sve se pokreće dosta ambiciozno, agresivno, oštroumno. Hrabro i odano krećemo napred dok životu pristupamo sa velikim razumevanjem i željom da se istraži sve što je misteriozno i okultno.

Kompromis je sada zaboravljen zbog snažnih uverenja i lični merila. Vrlo je naglašena pronicljivost i istrajnost dok pojedine osobe mogu biti ljubomorne, osvetoljubive i da zameraju i zabadaju nos u sve i svašta.

U ovom mesecu je jaka moć regeneracije pa se preporučuje alternativno i medicinsko lečenje. Ako su vaši aspekti negativni onda se treba čuvati raznih mahinacija, loših ulaganja, gubitka nasleđa dok pozitivni aspekti mogu doneti nasledstvo, dobro plasiranje materijalnih srestava.

Vrlo su naglašene kod nekih osoba jaka intuicija i dobro prosuđivanje. Ceo mesec Mars će tranzitirati kroz Vagu što će doneti velike borbe među partnerima kako na poslu tako i u ljubavi. Mars iz Vage će mnogima dati šarmantnost, ubedljivost, darežljivost, ljubaznost, želju za zabavom, druženje i zainteresovanost za nove ideje.

Preporučuje se da u ljubavi ne sklapate brza i nesmotrena poznanstva jer kada se aspektuje Pluton iz Jarca može doći do velike sile i agresije negde sredinom meseca. Aspekt Marsa i Urana krajem meseca ili početkom Decembra brzo sklopljene i nesmotreni ulasci u ljubavnu vezu mogu biti iznenada i prekinute.

Od 7. Novembra i Venera će tranzitirati kroz Škorpiju što će kod mnogih probuditi duboke emocije, intenzivnost a seksualne želje će biti vrlo jake i strastvene dok negativni aspekti mogu doneti ljubomoru, tajanost, gubitak dostojanstva, preokupiranost seksom i veliku nesigurnost.

ŠTA POJEDINAČNI ZNACI MOGU OČEKIVATI U NOVEMBRU 2017. godine

OVAN

BIK

BLIZANAC

RAK

LAV

DEVICA

VAGA

ŠKORPIJA

STRELAC

JARAC

VODOLIJA

RIBE

Similar Posts