03.07.2020.

03.07.2020. godine

Petak je dan Venere koja tranzitira kroz Blizance, pa kako ona pravi sekstil sa Marsom iz Ovna aspekt daje sreću i emotivnu skladnost među parovima u ljubavi i poslovnim odnosima. Živahnost pokretnost, umetnost, stvaralačka dela sve je naglašeno sa ovim aspektom.

Mesečni horoskop za juli

Mesec iz Strelca pravi kvadrat sa Neptunom iz Riba pa mnoge osobe mogu da se osećaju konfuzno, bezvoljno. Rasejanost i nedostatak realnosti.

Zatim Venera pravi trigon sa Saturnom što pogoduje za sva planiranja koja su na duži vremenski rok. Sada imaju prednost arhitekte, matematičari, umetnici, dizajneri. Aspekt je fer- plej pomaže drugima i sebi.

03.07.2020. godine

ZatimUran je u sekstilu sa Merkurom i Suncem što nam može dati dobre pregovore, planiranja, brz temperament, bistar um,  pa je idealno za osobe koje su govornici, predavači ili u medijima.

Svakako, ovaj dan je naklonjen mlađoj populaciji i pojedinim osobama srednjeg doba. Emotivno je dosta povoljan dan pa pojedine osobe mogu upoznati novu ljubav.

Novčana situacija je usmerena na zaradu novca, nova poslovna partnerska poznanstva. Generalno gledano dan je dosta dobar čak pojedine osobe mogu biti srećne na nekom životnom polju.

Treba se samo pripaziti ovog lošijeg aspekta Mesec Neptun da ne upadnete u konfuziju i nerealne situacije. Takođe treba paziti na lekove i sve opijate.

Srećno u svemu, budite mi zdravi 🍀🌺🌷🌸🌻💐🌹❤🌞

#astrologija #horoskop #astrosaveti #uporednihoroskop #ljubav #posao #novac #zdravlje #astrokonsultacije

Astrolog: Željka Knežević

Similar Posts