Horoskop za avgust

Horoskop za avgust 2018. godine

Astro analiza

Na početku meseca još je aktivna opozicija Sunca i Marsa koja nam daje aroganciju, nepoštovanje bilo kakve discipline, nasilnost, razočarenje, frustacije zbog grešaka. Pojedine osobe traže priznanje za nešto gde kvalitet ne postoji. Sve zavisi u kojim vašim kućama su dešavanja i gde vam može doneti neke nezgode.

Datumi isplate penzija, dečijeg, roditeljskog (materinskog), hraniteljskog dodatka i socijalne pomoći

Mars i Uran će biti u kvadratu. Od ovog aspekta možemo očekivati ishitrene postupke, nekontrolisane impulse, pogrešne reakcije, nesposobnost reagovanja i razne povrede.

Sve o ženama lavovima: Ponosne, strastvene, teatralne

Nastavlja se pozitivan aspekt od Jupitera sa Neptunom koji mnogima ide na ruku. Treba iskoristiti ovaj aspekt kada je intuicija u pitanju jer je nepogrešiva. Ekonomski uspesi, srećne promene i dobra ulaganja novca za pojedine koji nemaju u ličnom horoskopu negativne aspekte.

Osobine horoskopskih znakova OvanBikBlizanciLavDevicaVagaŠkorpijaStrelacJaracVodolijaRibe

Pluton daje veliku moć Jupiteru iz Škorpije i Neptunu iz riba pa mnoge osobe mogu biti samouverene, želja za afirmacijom je izražen, ekonomska ekspanzija, stvaralački talenti i još mnogo dobrih stvari.

Dosta planeta se kreću retrogradno Saturn, Uran, Neptun, Pluton, Mars, Merkur što znači da ponovo imamo šansu da nešto uradimo, naučimo, ispravimo, oprostimo, završimo što nismo ranije mogli i krenemo napred…

Još nam predstoji jedno totalno pomračenje Sunca i Mlad Mesec 11. Avgusta o čemu će biti reči u pojedinačn tekstu.

Sretno u svemu gde god da se nalazite:)

Astrolog: Željka Knežević

Šta mogu očekivati pojedinačni znaci?

Ovan…>>

Bik…>>

Blizanci…>>

Rak…>>

Lav…>>

Devica…>>

Vaga…>>

Škorpija…>>

Strelac…>>

Jarac…>>

Vodolija…>>

Ribe…>>

Similar Posts