04.07.2020.

04.07.2020. godine

Subota je dan Saturna i kako je Mesec ušao u Jarca onda se možete osećati nekako malaksalo, kao da vas nešto pritiska, volja i snaga su na izmaku.

Običaji na Ivanjdan

Mesec će praviti kvadrat sa Marsom pa može doći do provokacije, da ste emotivno povređeni pa bi bilo dobro da izbegavate sve konfliktne situacije.

U nastavku Mesec pravi opoziciju sa Merkurom što je opet problem kada je komunikacija i osećanja u pitanju. Moguća su razna neslaganja usled različitih mišljenja pa nije ni ovaj aspekt dobar da dođe do sklada. Najbolje je da se povučete odmorite i ništa bitno ne radite ili odlučujete.

04.07.2020. godine

Uvek ima i pojedinaca koji se bore koji su optimisti, humani i žele da pomognu drugim osobama pa vama može ići sve od ruke i da negativni aspekti ne utiču na vas.

Emotivno je dosta povoljno za osobe koje su verne i koje se trude da ugode partneru.

Novčana situacija je naklonjena za osobe vredne, radne, sposobne i obrazovane pa se vi možete istaći i napredovati.

Generalno gledano energija dana se deli na optimističnu, vrednu i na pesimističnu i bezvoljnu pa možete sami birati šta želite a svakako bi bilo dobro danas u danu Saturna da pomognemo osobama kojima je pomoć potrebna.

Srećno u svemu, budite mi zdravi 🍀🌺🌹🌷🌸🌻💐❤🌞

#astrologija #horoskop #natalnnakarta #uporedni #godišnji #poslovni #ljubavni #medicinski #astrokonsultacije #zvezdaniputevi #astrosaveti

Astrolog: Željka Knežević

Similar Posts