ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA 2018. GODINU!!!

Već na samom kraju 2017. godine Saturn izlazi iz Strelca gde je boravio od 23. decembra 2014. godine i svima na neki način oduzeo optimizam, sreću, radost, polet i sve što je svojstveno za Strelca i njegovog vladara Jupitera.

Mnogi bi trebali da osete olakšanje. Posebno će da dožive sreću i lakoću Strelci, Device, Blizanci i Ribe.

 

Saturn će ući u svoju kuću i prirodno sedište koje će nam doneti više odgovornosti, discipline, ozbiljnosti i svega što je pod simbolikom Jarca i Saturna. Mnogo će vršiti uticaj na Jarčeve, Rakove, Vage i Ovnove pa će sada oni hteli ili ne biti prinuđeni da nauče i promene neke ustaljene navike.

Veliku podršku i sreću će nam davati Jupiter iz Škorpije koji za vreme njegovog boravka, do 8. novembra 2018. godine, mnogima može doneti probleme sa novcem, nasledstvom, kreditima, u poslu, ljubavi, dok će nekima biti anđeo čuvar.

Pojedine osobe mogu spoznati da nije sve u novcu jer je novac energija koja nas okružuje a mnoge druge stvari su vrednije od novca. Kada Jupiter u Novembru uđe u Strelca i njegovo prirodno sedište mnoge situacije se menjaju vezano za Strelca i polja u vašoj ličnoj natalnoj karti.

Uran će 15. maja ući u znak Bika i dobro prodrmati neku situaciju koja je vezana za sigurnost i novac tek toliko da nam da do znanja šta je uopšte sigurno.

Divan aspekt između Jupitera i Neptuna će mnoge osobe povući u duhovne vode. Ovaj aspekt može da bude duboko duhovan, predan veri, ideologiji, nadaren za učenje, pisanje, veruje u okultno i mistično.

Pojedinci mogu otkriti ekstrasenzorne sposobnosti koje mogu koristiti u pozitivne svrhe.

U ovoj godini pruža se velika prilika da se ljudi otvore na dubljem nivou i prate znakove pored puta. Svi smo mi povezani sa kosmosom i planetama koje su zapisane u našoj ličnoj natalnoj karti i koje oslikavaju našu sudbinu. Nije lako uopšteno opisati tumačenje po astrološkim znacima jer svaka lična natalna karta ima svoj jedinstven zapis na nebu. Tumačenja se odnose na znak i na podznak.

ŠTA MOGU OČEKIVATI POJEDINAČNI ASTROLOŠKI ZNACI U 2018. GODINI?

OVAN…>>

BIK…>>

BLIZANAC …>>

RAK…>>

LAV…>>

DEVICA…>>

VAGA…>>

ŠKORPIJA…>>

STRELAC …>>

JARAC…>>

VODOLIJA…>>

RIBE…>>

SREĆNA VAM NOVA 2018. GODINA !!! ŽELIMO VAM DOBRO ZDRAVLJE , PUNO USPEHA U SVEMU A NAJVIŠE U ISTINSKOJ LJUBAVI !!! 

Similar Posts