Ehoroskop 10. april
Mala pomoć zvezda nije na odmet, pogledajte šta vam nosi ovaj dan…

Dnevni horoskop, ehoroskop, horoskop na blic, nedeljni horoskop… OvanBikBlizanciRakLavDevicaVagaŠkorpijaStrelacJaracVodolijaRibe

OVAN

POSAO: Delujete neozbiljno pred kolegama jer prezentujete ideje koje nisu u potpunosti razrađene. Posvetite više pažnje svom radu kako bi vas shvatili ozbiljno.

LJUBAV: Srešćete staru simpatiju i to će vas jako usrećiti, ali morate da shvatite da se ljudi menjaju i da ćete imati utisak kao da upoznajete potpuno drugačiju osobu. Nemojte odmah da se razočarate, možda vam se promena i svidi.
ZDRAVLJE: Pokušajte da se hranite zdravije kako ne biste imali zdravstvenih problema u budućnosti.

BIK

POSAO: Ne izlećite se pred nadležnima o svojim planovima. Nikada ne znate šta sutra nosi, bolje je da neke stvari zadržite za sebe.
LJUBAV: Zadovoljni ste stanjem svoje veze, ali kao perfekcionista, verujete da uvek može bolje. Možda se vaš partner ne složi sa time.
ZDRAVLJE: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

BLIZANCI

POSAO: Ukazala vam se poslovna prilika koja nije po vašoj meri i zbog toga ste spremni da je u startu odbacite. Možda biste mogli da joj date priliku, nikada ne znate dok ne probate.
LJUBAV: Doživeli ste veliko razočaranje, ali odbijate da se suočite sa time. Dajte sebi vremena da stanete na noge, nema potrebe da forsirate nešto što nema budućnosti.
ZDRAVLJE: Boravite više u prirodi.

RAK

POSAO: Pravite greške u radu jer niste skoncentrisani. Ostavite lične probleme po strani i fokusirajte se na posao kako se ne biste suočili sa posledicama.

LJUBAV: Ne morate uvek da budete u pravu, niko nije savršen i niko to ne očekuje od vas.
ZDRAVLJE: Osećate se malaksalo, potreban vam je odmor.

Ehoroskop 10. april

LAV

POSAO: Današnji dan vam donosi brojne izazove, pa je važno da zadržite pribranost. Fokusirajte se na jedan po jedan zadatak i obratite posebnu pažnju na dokumenta koja vam prolaze kroz ruke.
LJUBAV: Partner vas podržava u svakoj nameri, ali vi kritikujete svaki njegov potez. Pokažite malo više razmevanja.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

DEVICA

POSAO: Ne donosite nagle odluke na osnovu posrednih informacija, dobro se raspitajte o svim aspektima ponude pa tek onda odlučite šta ćete poduzeti.
LJUBAV: Srešćete staru simpatiju i ukazaće vam se mogućnost da nastavite gde ste stali i to će vam imponovati, ali možda ne bi trebalo da donosite ishitrene odluke.
ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

VAGA

POSAO: Poslovne obaveze se gomilaju i imate utisak da nećete uspeti da se izborite, ali pomoć će stići u trenutku kada je ne budete očekvali.
LJUBAV: Uživate u vezi sa partnerom. Ne dozvolite da vam sitnice pokvare harmoniju i fokusirajte se na ono što je zaista bitno.
ZDRAVLJE: Više se krećite.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate utisak da se uzalud trudite, ali neko prati vaš rad i možete uskoro da očekujete nagradu, samo nastavite udarničkim tempom.

LJUBAV: Neko vam upućuje ljubavnu poruku i direktno vam daje do znanja šta misli ili oseća.
ZDRAVLJE: Potrudite se da jedete zdravije.

STRELAC

POSAO: Dobićete novu ponudu koja možda nije ono što očekujete, ali ako date sebi šansu, nećete se razočarati.
LJUBAV: Ljubomorni ste i mislite da partner nešto krije od vas. Ne donosite nagle odluke i rešite problem razgovorom.
ZDRAVLJE: Proverite vid.

JARAC

POSAO: Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali ne možete da ostvarite sve svoje ciljeve. Neko drugi prisvaja veći deo rezultata, ali bitno je da ostanete dosledni u svojim namerama i ispoštujete osnovna pravila.
LJUBAV: Ulazite u novu vezu i niste sigurni kako da se ponašate. Bitno je samo da budete svoji i stvari će krenuti pravim tokom.
ZDRAVLJE: Boravite više u prirodi.

VODOLIJA

POSAO: Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo vam je da se vaše ideje uklope u zajednička merila i interese.
LJUBAV: Bolje je da zadržite ono što imate, nego da se osvrćete u pravcu osobe koja deluje nedostižno i zanimljivo.
ZDRAVLJE: Osećate se odlično, puni ste energije.

Ehoroskop 10. april

RIBE

POSAO: Nema potrebe da dajete ishitrene izjave u susretu sa saradnicima, naročito kada vas neko nagovara da prekoračite svoja poslovna ovlašćenja.
LJUBAV: Vaš partner tačno zna šta želi da ostvari, dok se vi premišljate. Nemojte da to utiče na vašu vezu.
ZDRAVLJE: Mogući bolovi u nogama.

Similar Posts