Dnevni horoskop za 14. januar

Dnevni horoskop za 14. januar

Pročitajte na blic

Saznajte šta su vam zvezde spremile za današnji dan na polju ljubavi, zdravlja i posla.

Dnevni horoskop za 15. januar

Ovan

Već ste na izmaku snaga pa razmišljate da se povučete u osamu i naprosto sklonite od obaveza. Situacija na poslu je i dalje napeta i zahteva vašu povećanu angažovanost. Vi niste baš spremni da se dokazujete, ali ipak, misli su vam okrenute dešavanjima na poslovnom planu, koje ne možete da ignorišete ni pored vaše najbolje volje.

Bik

Ukoliko ste roditelj, vaše misli su trenutno okrenute deci. Zabrinuti ste za svoje potomke iz nekog razloga i čini vam se da je vreme da nešto po tom pitanju i preduzmete. Mlađi pripadnici znaka danas će biti zainteresovani za ljubav. To je polje na kojem vas očekuju prijatna dešavanja, bez obzira da li ste slobodni ili ne.

Dnevni horoskop za 14. januar

Blizanci

Ako uspete da danas ostanete kući i izbegnete bilo kakav posao koji bi vas naterao da se mentalno ili fizički više angažujete bićete zadovoljni. Želite da se jedan dan odmorite. Bolje bi vam bilo da isključite telefon ili da se na pozive iz firme jednostavno ne javljate. Izbegnite ili još bolje predupredite bilo kakvu stresnu situaciju i uživajte.

Rak

Vi ste tek počeli da radite. U stvari, danas radite ono što volite i što bi vam moglo obezbediti uživanje. Nije vreme da se prepirete ni sa saradnicima, ni sa ljudima van posla, a pogotovo ne sa vašim najbližima. Čak i ako vam se učini da imate jake argumente za nešto, ne iznoste ih jer ste danas podložni pogrešnoj proceni situacije.

Lav

Još malo i prestaćete sa vašom trkom za novcem. Danas preduzimate završne korake za ostvarenje vašeg poslovnog i finansijskog cilja. Već razmišljate kako vam je neophodno da se malo odmorite pre nego što uđete u nove poduhvate. Možda bi nekakvo druženje sa saradnicima moglo da bude pravi potez.

Devica

Iako se bliži kraj nedelje, za vas tek počinju poslovne muke. Imate još nešto da poobavljate i gledate da to bude u što kraćem roku, jer vam vaš vladar Merkur sada pravi poteškoće. Iscrpljeni ste tempom koji vam je nametnut, ali za to ste sami krivi. Sami ste odlučili da preuzmete odgovornost i prihvatite zadatke.

Vaga

Već se nazire kraj vaših muka. Izgleda vam kao da se crni oblaci nad vašim nebom polako sklanjaju i opet je vedro. Nećete ni znati šta vam se to prethodnih dana dešavalo, pa ste bili tako turobni, a neće vam ni biti preterano važno. Danas ćete gledati da popravite sve što juče nije valjalo u vašoj komunikaciji s drugima.

Škorpija

Sve više ulazite u mračnu fazu. Obuzimaju vas teške i mračne misli i čini se kao da se od njih ne možete odbraniti. Pitanje koje sebi treba da postavite je da li zaista ne možete ili samo nećete da im se oduprete. Danas vam deluje da se ceo svet zaverio protiv vas. Osetljivi ste i lako se vređate, makar primedbe drugih bile na mestu.

Strelac

Zadovoljni ste sa završenim poslovima i danas želite da se posvetite druženju s bliskim osobama. Želite da organizujete jedan prijateljski susret u okviru kojeg biste sakupili što više vama dragih ljudi i sate proveli u ugodnom ćaskanju ili nekoj društvenoj aktivnosti. Vi zaista znate kako da se na kraju radnog dana odmorite, pa to i činite.

Jarac

Vraća vam se volja i želja za radom. Vaša ambicioznost se probudila. Naumili ste da napravite nekakvu promenu u poslovnom planu koja bi vam istinski koristila na duže staze. O isplativosti ne treba ni da se raspravlja; vi nikad ne biste preduzeli nešto što ne donosi dobit. Kad je o parteru reč, imate njegovu podršku u svemu što radite.

Vodolija

Dan provodite maštajući o udaljenim predelima koje biste rado posetili. Trenutno vam se čini da bi vam svuda bilo bolje nego tu gde jeste pa imate jaku potrebu da pobegnete. S obzirom na vašu urođenu potrebu za slobodom, i najmanji pritsak ste spremni okarkterisati kao sputavanje. Ipak, šta je tu je, iz svoje kože ne možete!

Ribe

Danas ste skloni naglim promenama raspoloženja. Od početne euforičnosti i romantičnih osećanja, skloni ste da uletite u teške misli o svim lošim stvarima na svetu i da sa njima opteretite druge. Gledajte da se, bez obzira kako se osećali, ne istresate na nedužne ljude. Partner će se ponuditi da vam bude rame za plakanje i da vas teši.

Similar Posts