BLIZANCI 21.maj – 20.jun – Horoskopski znak

Pozitivne i negativne osobine

Pozitivne osobine Blizanaca:

Blizance krasi veoma velika inteligencija, brzina mišljenja i ogromna radoznalost. Neki od ovih ljudi stvarno su imnipotentni, a interesovanja Blizanaca uopšte su široka i raznovrsna. Oni obožavaju da uče.

Blizanac, to je obično veoma analitična osoba. Ona voli da upotrebljava svoj intelekt, naročito kad ima publiku. Ovu osobu mnogo više vodi razum nego emocije. U svakom slučaju, to nije osoba jednog jedinog načina mišljenja.

Blizanac može da bude veoma tolerantan i da u isto vreme misli na nekoliko načina o istoj stvari. On ume, takođe, da donosi brze odluke.

Prilagodljiv, Blizanac može da se oseća prijatno svuda. On može da se prilagodi svim situacijama i ljudima.

To je osoba koja retko sumnja u sebe. Sigurna je u svoje talente i u svoju sposobnost da misli. Najzadovoljniji je kad može da se pravi važan svojom pameću.

Nikada mu ne nedostaje mašte, uvek ima dovoljno novih ideja. To je prava pričalica. Uvek prati modu, ide u korak sa vremenom. Zato ga izgleda gotovo kroz ceo život prati mladolik izgled.

Literatura i umetnost idealna su polja za ljude rođene u ovom znaku. Kreativnost u bilo kojoj formi, zaštitni je znak i žene i muškarca Blizanca.

Oni su često veoma šarmantni, elokventni su i obično u centru pažnje. Mnogima su zbog toga veoma simpatični, naročito zbog životnog stava „lako ćemo“, kao i zbog odličnog smisla za humor.

Negativna strana Blizanaca…>>

Similar Posts