Nedeljni e horoskop

Nedeljni e horoskop

Horoskop po danima u nedelji od 01.02. do 07.02. 2021. godine

PONEDELJAK 01.02.

U ovom Mesečevom danu naglašen je trigon Meseca iz Device i Plutona iz Jarca pa početkom dana imate šansu da se prilagodite nekim situacijama. Vaša prodornost i snalažljivost može rešavati sve u hodu.

Neki veći problemi se mogu javiti jer Sunce iz Vodolije pravi kvadrat sa Marsom iz Bika. Problem sa isticanjem sebe sa autoritetima što dovodi do konflikta na poslču sa šefovima i nadređenima, poslovnim kolegama i bliskim osobama. Uglavnom se radi ko je uticajniji, moćniji i ko je šef ko treba da se poštuje i sluša. Najbolje je da budemo mirni ne ulazimo u rasprave i da se ne potresate. Zar je bitno da se istaknete i da ste glavni pa makar došli do autoriteta i na prljav način? Mogući su ozbiljni problemi kada su autoriteti i šefovi u pitanju pa i gubitak ugleda je moguć.

Zatim Mesec pravi trigon sa Venerom što nam donosi lepo slaganje sa bliskim ljudima, emotivnim odnosima i uopšte sa ljudima pa možete malo izgladiti predhodne odnose i neslaganja.

Zatim Mesec ulazi u Vagu što nosi sa sobom harmoniju emocija, diplomatiju i dobro rasuđivanje.

U nastavku i Venera prelazi iz Jarca u Vodoliju pa u emotivne odnose ulazi neka novost i neobična dešavanja sa partnerom dok slobodni mogu upoznati partnera ili započeti vezu koja je neočekivana i neobična .

Za kraj Mesec je u trigonu sa Saturnom pa emocije mogu biti stabilne bez obzira šta se dešavalo u toku dana.

Nedeljni e horoskop

UTORAK 02.02.

ovaj Marsov dan nam daje izobilje energije i dosta lepih dešavanja i povoljnosti.

Mesec će praviti trigon sa Suncem što nam daje veći optimizam, ambicije, sreće, harmonije, uspeha pa možete imati sreće posebno žene koje su u modi, estetici, umetnosti i drugim lepim zanimanjima. Dovoljno je uspešan dan i za osobe koje rade u medijima ili su povezane sa komunikacijom.

Sve timske i grupne saradnje mogu vas odvesti do uspeha mada i osobe koje same rade mogu imati lep dan i napredak. Moguće je da pojedine osobe odmeravaju koju šansu da odaberu između dve ponude.

Odličan osećaj za finansije i poslove čak se može razrešiti problem ako je bio u ponedeljak. Mnoge stvari danas možete realizovati i da se istaknete baš onako kako i dolikuje vama.

SREDA 03.02

u ovom danu Merkurovskih energija trebate biti oprezni jer je on retrogradan u Vodoliji dok će Mesec praviti kvadrat sa Plutonom što nam može dati neprilagođavanje ljudima i situacijama.

Isključivost je naglašena pa ipak sa druge strane imamo lep trigon Mesec Merkur koji mnogima kroz komunikaciju može doneti opuštanje i srećne okolnosti i dogovore. Nepredvidivost sreće je uvek aktivna pa nas može iznenaditi .

Zatim Mesec prelazi u Škorpiona pa mogu da se ispolje potisnute emocije koje su destruktivne i u nastavku uključuje se kvadrat sa Venerom što opet nosi lošu energiju u bliskim odnosima kako emotivnim tako i poslovnim i u okruženju.

Možete vi imati problema u odnosima ili da budete prisutni dok drugi imaju taj problem pa pazite da ne ulazite u konfliktne situacije. Najbolje se primiriti.

Nedeljni e horoskop

ČETVRTAK 04.02.

ovim danom vladaju srećne energije Jupitera pa koliko god imali negativnosti ipak su moguće i srećne okolnosti. Mesec je u kvadrati sa Saturnom što nam daje neki pritisak, teškoće, prepreke, brige na nekom dugoročnom planu ,zatim opozicija sa Uranom može biti opet problem da se neki novi pokušaji ne realizuju ili nailaze na iznenadne blokade i neslaganja od drugim ljudima. Nepredviđene stvari i problemi se javljaju iznenada.

U nastavku Mesec pravi kvadrat sa Jupiterom što nam daje probleme materijalne prirode dok opozicija sa Marsom daje probleme u odnosima, svađe i konflikti. Potrebno je da ne budete ishitreni da brzo reagujete jer se mogu pojaviti gubici i od prijatelja da napravite neprijatelja ili da se pojave neprijatelji.

Zatim Mesec pravi kvadrat sa Suncem što nam daje ograničenja i nije dobro da u narednim danima nešto novo pokrećete već završite sve započeto. Ovaj dan je dosta težak pa ako se primirite i ne reagujete destruktivno i ishitreno moguće je da prođete dosta dobro.

PETAK 05.02.

u ovom danu vladavine Venere koja tranzitira kroz Vodoliju koja je nesvakidašnja i neobična. Mesec pravi trigon sa Neptunom pa možete imati dobru intuiciju, kreativnost, maštu i osećaj kako da se postavite prema drugim ljudima i situacijama.

Zatim Mesec će biti u kvadratu sa Merkurom pa su disharmonična vaša osećanja, misli i kako se ispoljavate. Sada trebate zanemariti logiku već koristite svoju intuiciju i osećanja koja su ispravna.

Lep sekstil Mesec Pluton vam daje prilagođavanje i prodornost da sve što osećate iz dubine tako i postupite.

Zatim Mesec prelazi u znak Strelca što nosi sa sobom opuštanje, veselost i optimizam. Ovaj dan je dosta raznolik od napetosti, raspoloženja do opuštanja pa bi trebali slediti svoju intuiciju i maksimalno uključiti optimizam.

Nedeljni e horoskop

SUBOTA 06.02

energije Saturna su dosta jake u Vodoliji koji traži od nas da budemo pravični. Mesec je u sekstilu sa Venerom što je dobro za popravljanje vaših odnosa, dolazi do boljitka u odnosima gde su sklad i harmonija naglašeni. Mnoge osobe sada mogu upoznati i sklopiti nove veze kako poslovne tako i emotivne.

Zatim Mesec je u sekstilu sa Saturnom koji donosi sigurnost, stabilnost i da radite neke stvari sa straijim osobama ili sa ženama. U nastavku konjukcija Venere sa Saturnom u vodoliji daje novi početak u odnosima i poslovnim sferama. Ovaj aspekt daje sigurnost i stabilnost u vezama pa ako uđete u vezu onda će ipak ona biti na neki način neobična i nesvakidašnja u smislu da imate više slobode i da nije nešto konzervativno i staromodno. Ipak ovaj aspekt ne nosi preteranu bliskost i toplinu mada druga uklapanja mogu biti vrlo povoljna. Slobodne osobe mogu ući u vezu.

Sekstil Meseca i Jupitera može vam pokrenuti lep optimizam i raspoloženje pa se možete družiti i uživati u lepim dešavanjima.

NEDELJA 07.02.

u današnjoj energiji Sunca pridružuje se i sekstil sa Mesecom što nam daje lepu energiju da se istaknemo da budemo optimisti ali kada napravi kvadrat sa Neptunom onda možete preterati sa optimizmom, biti malo nesigurni, konfuzni pa se povucite odmorite i ne donosite odluke ili da nešto radite sa ovim aspektom jer može doći do grešaka.

Zatim Venera pravi kvadrat sa Uranom što može doneti dosta tenzije i iznenadnih emotivnih nesuglasica. Moguće su svađe, nerazumevanje i neočekivane svake nelagodnosti. Pojedine osobe mogu raskinuti emotivne veze, poslovne ili u bliskim odnosima pa strogo pazite da ne dođe do toga.

Zatim Mesec pravi sekstil sa Merkurom što vam može pomoći da uskladite misli i osećanja pa samim tim i da ublažite ili razrešite nerazumevanje, konflikt i nesklad.

Zatim Mesec prelazi u Jarca pa se emocije hlade i stišavaju dok se vi trebate povući i odmoriti.

Sretno u svemu

Astrolog: Željka Knežević

Uncategorized
Similar Posts