Čekaj čovjeka

Čekaj čovjeka, koji će učiniti da osjetiš, kako ti “rastu krila”

Nema ništa neispravno u tome da budeš sama. To jednostavno znači da čekaš nekoga ko će te voljeti onako kako zaslužuješ.

I to je normalno.

Čekaj čovjeka

Normalno je da čekaš nekoga ko će preokrenuti tvoj svijet, definitivno nema ništa loše u tome da se bude izbirljiv dok se taj posebni ne pojavi na tvom putu. Normalno je – da budeš sama, dokle god ne razumiješ sebe, saznaš šta želiš i šta ti treba u životu. Nigdje ne žuri.

​Čekaj čovjeka od koga ćeš imati leptiriće u stomaku. Toga ko će učiniti da se osjećaš lijepo i jako. Toga koji će osvijetliti tvoj svijet, čim ga ugledaš. Toga ko će ti nedostajati. Koga ćeš željeti.

Čekaj čovjeka koji će te obožavati. Toga ko će ti svakodnevno pričati kako te cijeni i voli. Toga što će ti donijeti sreću.

Čekaj čovjeka koji će naći vrijeme za tebe. Kome je uvijek drago što te vidi i nikada neće otkazati svoje planove s tobom.

Čekaj čovjeka koji će te podržati. Čiji se snovi i ciljevi poklapaju sa tvojim. Ko želi da budeš bolja i pomaže ti u tome.

Čekaj čovjeka koji unosi iskru u tvoj svijet. Takvu kakvu nikada ranije nijesi osjetila. Koji će rasplamsati strast. Koja potpaljuje život.

​Čekaj čovjeka koji će biti ponosan na tebe. Koji će te motivisati da budeš bolja i ko će slaviti tvoje pobjede zajedno sa tobom. Čovjeka koji će biti tvoj glavni obožavalac.

Čekaj čovjeka koga će voljeti tvoji prijatelji i porodica. Toga koga su željeli za tebe već dugi niz godina.

Kada više ne govore da zaslužuješ boljega, samo im je drago što si našla svoju sreću.

Čekaj čovjeka, koji će učiniti da osjetiš, kako ti rastu krila. I čini ti se da možeš osvojiti cio svijet. I čini se da je sve u redu kada je blizu. Kada ste zajedno.

Hvala sajtu: bebamur.com

Similar Posts