Dekoracija doma po astrološkom znaku:

Rak. Voli selo, prirodu, baštu, život na čistom vazduhu. Voli red i higijenu. Obožava zelenu boju i ne boji se jakih boja.

Omiljeni stil: seoski šik. Kada živi u gradu uređuje svoj prostor sa drvetom, naslijeđenim namještajem karo dezenom, vezenim lanom, savremenim i podmlađenim namještajem u bojama i sa svijetlim drvetom. Obožava kamene kuće, drvene grede. Ne voli čisti i lakirani dizajn. Omiljena prostorija: dječija soba

Blizanci. Blizanci su klaustrofobični. Vole da pomjeraju mjesto namještaju, vole urbani život, promjenu dekoracije, estetiku, praktičnost, pragmatizam, jednostavnost i sklad. Blizanci ne vole ekstravaganciju, niti drečave enterijere. Imaju više stambenih objekata, stanove i vikendice.

Omiljeni stil: Dvouimi se između dizajn, skandinavskog etno šika. Voli boje u malim količinama, veseli i skladni miks sa ličnim pečatom. Dekoracija vikendice: retro šik stil, savremena dekoracija u starim kamenim kućama, etno rasvjeta, marokanski tepih i staro drvo. Omiljeni stambeni objekat: loft, stan sa poluspratom i open space.

Omiljena prostorija: Dnevni boravak sa svim modernim uređajima, kao što su mobilni, kompjuter i Tv.

Bik. Najvažnija prostorija: Moćno opremljena drvena kuhinja sa američkim frižiderom, frižiderom za vino, multifunkcionalnim robotom. Omiljeni stambeni objekat: individualna, moderna dizajn ili kamena kuća, ili stan sa obaveznim pogledom na prirodu. Najvažniji faktor stambenog prostora: Mir, sigurnost, tople boje i drveni namještaj.

Dekoracija doma po astrološkom znaku

Ovan. Omiljeni stil: minimalistički, moderni, starinski, eklektični, atipični. Omiljena prostorija; sportska sala, trpezarija i roštilj. Omiljene boje; jake, neutralne ili odsustvo boja.

Ribe. Omiljena prostorija: kupatilo, terasa, trpezarija i spavaća soba. Omiljene boje: plava, zelena, morske nijanse, boja pijeska i prirode.

Vodolija. Omiljena prostorija: open space i loft. Omiljeni stil: etno šik i dizajn.

Jarac. Najomiljenija prostorija: radna soba.

Lav. Voli zlatne, barokne predmete, Versajski stil, luksuz, završni uredan i elegantni odsjaj u enterijeru, ali ne i drečavi. Idealno mjesto stanovanja: Lijepo, sa lijepom kućnom adresom. Hausmannov stan, sa visokom plafonima, dekorativnim lajsnama, parketom od uzorka riblje kosti u najboljem dijelu grada. Ili, kuća sa divnim i neosvojivim pogledom na veoma traženoj lokaciji. Stambeni objekat koji bi mogao da ga zadovolji je Loft u industrijskom stilu. . Voli buržujske kuće kojima se prilazi šljunkovitim alejama.

Kako stare razni znaci zodijaka?

Omiljena prostorija: Dnevni boravak sa trpezarijom, jer voli savršenstvo i u jelu i u piću. Sigurno posjeduje frižider za vino ili podrum sa domaćim kvalitetnim vinom, skupocjenu kožnu fotelju, nekoliko savremenih i jednostavnih slika na zidu. Sanja da ima u vlasništvu slike poznatih velikana. Stolić u dnevnom je dizajn, stakleni, čelični ili od punog drveta, kojeg krase knjige o umjetnosti. Plemenito, da, i nikada hladno kod Lava nije, jer se radi o obrazovanoj osobi. Bijeli čisti zidovi kao u galeriji slika su ukrašeni umjetničkim djelima u tamno tirkiznim i tamno sivim nijansama, koje otkrivaju jaku ličnost, koja nema enterijer kao svi ostali. Voli uredan, organizovan enterijer, gdje je sve na svom mjestu i gdje je sve iscenirano. Lav : veoma zahtjevan esteta, koji voli da se to i prizna.

Similar Posts