Dnevni horoskop za 20. jul – srpanj
Saznajte šta vas danas očekuje na polju posla, zdravlja i ljubavi.

OVAN

POSAO: Neko vas navodi na pogrešan zaključak ili na loš izbor. Stoga, budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka merila ili pokušava da ogranici vaše poslovno-finansijske mogućnosti. Sačuvajte prisebnost duha.

LJUBAV: Potrebno vam je nečije prisustvo, ali za sada dobijate samo reči utehe. Tražite siguran oslonac i emotivno poverenje.

ZDRAVLJE: Osećate se malaksalo.

Dnevni horoskop za 2. avgust

BIK

POSAO: Neizvesnost u poslovnim pregovorima dodatno utiče na vašu koncentraciju. Izbegavajte različita preterivanja ili neskromne zahteve u susretu sa saradnicima. Pokažite dovoljno razumevanja za drugačije mišljenje.

LJUBAV: Partner pokušava da umanji zajedničku tenziju i da vas oraspoloži nekim novim idejama. Pokažite dobru volju.

ZDRAVLJE: Osećate se nervozno.

BLIZANCI

POSAO: Neko od saradnika očekuje da se strogo pridržavate zacrtanih pravila o poslovnoj saradnji. Nečija rigidnost ili nepoverenje, predstavljaju glavni problem koji vas ometa da završite započeti posao.

LJUBAV: Važno je da pravilno razumete nečije emotivne želje. Pažljivije analizirajte voljenu osobu ili stvari koje deluju zagonetno.

ZDRAVLJE: Mogući bolovi u leđima.

Dnevni horoskop za 20. jul – srpanj

RAK

POSAO: Lično dostojanstvo ili veliki ponos vam ne dozvoljavaju da prihvatite nečiju pomoć. Međutim, nalazite se u zabludi i precenjujete lične mogućnosti. Nema razloga za profesionalnu sujetu, kada je potrebno da donesete razumnu odluku.

LJUBAV: Svi problemi mogu da se koriguju, ali isključivo u dogovoru sa bliskom osobom. Oprostite svom partneru na “sitnim propustima”.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

LAV

POSAO: Primećujete da saradnici deluju nezainteresovano za zajednički posao, svako se trudi da zadrži svoju poziciju ili interese. Na sreću, vi imate ubedljiva objašnjenja i argumente za odluke koje sprovodite.

LJUBAV: Potrebno je da objasnite svom partneru, šta utiče na vašu iznenadnu zabrinutost ili rezigniranost. Nemojte potiskivati svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani.

DEVICA

POSAO: Preokupirani ste različitim poslovnim obavezama, što se negativno odražava na vašu koncentraciju ili na zdravstveno stanje. Nemojte dozvoliti nekom da vam nameće nove obaveze ili da remeti vaš uobičajeni način rada

LJUBAV: Nema potrebe da prikrivate svoju slabost pred osobom koja vas dobro poznaje. Sve je moguće rešiti uz nečiju emotivnu naklonost.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

VAGA

POSAO: Ukoliko ne razumete nečiju poslovnu ponudu, onda zatražite dodatno objašnjenje. Nemojte predviđati neizvesne situacije i donositi zaključak na osnovu delimičnih informacija. Budite promišljeni pred saradnicima.

LJUBAV: Privlače vas neobične situacije koje nose neku skrivenu čar. Sačuvajte umerenost i diskreciju u emotivnim susretima.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

ŠKORPIJA

POSAO: Osoba koja Vam je naklonjena u privatom životu ima pozitivan uticaj i na vaše poslovne planove. Ukoliko ste dovoljno sposobni i šarmantni da se nametnete pred saradnicima, predstoji vam “dvostruki dobitak”.

LJUBAV: Nemojte dozvoliti da neko namerno zloupotrebi vaše emotivno poverenje ili da se zaklanja iza vaših obećanja.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

STRELAC

POSAO: Stalo vam je da prevazidjete razlicite komplikacije ili poslovni nesporazum. Medjutim, vaš izraz lica dovoljno govori o vašem raspoloženju. Uporno pokušavate da promenite svoju poziciju u krugu saradnika.

LJUBAV: Nema razloga da gubite emotivno samopouzdanje, partner će ubrzo promeniti svoje mišljenje na vašu veliku radost.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa zubima.

JARAC

POSAO: Pristojnost vam nalaže da ostanete uzdržani pred svojim saradnicima i da mudro prepustite prednost nečijoj inicijativi. Sve ima svoju dobru i lošu stranu, stoga na vreme odlučite čemu dajete prednost u poslovnoj saradnji.

LJUBAV: U susretu sa bliskom osobom lako možete da dobijete ono što želite, ali to vam ne pričinjava neko posebno emotivno zadovoljstvo.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko vam je stalo da izgladite poslovni nesporazum sa saradnicima, budite razumni. Nemojte dovoliti da neko drugi govori u vaše ime, procenite u kom trenutku treba da preuzmete kontrolu nad važnim događajima.

LJUBAV: Važno je izvučete pouku iz nekih susreta. Pažljivo posmatrajte šta se dešava u vašoj okolini. U dobrom društvu sve što je lepo i dobro, postaje još bolje.

ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

RIBE

POSAO: U prilog vam idu nečije izjave i moralna podrška. Ipak, to ne znači da se do poslovno-finansijskog uspeha stiže na lak ili jednostavan način. Važno je da izbegavate “instant recepte” u rešavanju poslovnih dilema.

LJUBAV: Partner jasno izražava svoje negodovanje, što ukazuje na zajedničke sumnje ili na novi talas neraspoloženja.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani.

Similar Posts