Dnevni horoskop za 29. januar

Dnevni horoskop za 29. januar

Pročitajte na blic.

Lavove muči ljubav, a Jarčevi bolje da se ne upuštaju u rasprave

Evo šta su vam zvezde spremile za danas.

Dnevni horoskop za 30. januar

 

Ovan

Ukoliko želite da upišete novi kurs ili da dopunite svoje obrazovanje, današnji dan je idealan za aktivnosti te vrste. Neki od vas će ovaj planetarni uticaj iskoristiti za čitanje zanimljive literature, više zabavnog nego naučnog karaktera. Bez obzira na to u koju grupu spadate, imaćete izraženu potrebu da vreme provodite u kući.

 

Bik

I danas ste skloni analiziranju bića i pojava. U vama se probudila želja da dublje spoznate svet oko vas. Skloni ste osamljivanju, pa će se vaši najmiliji zabrinuti. Prijaće vam da šetate ili vreme provodite u prirodi. Kad je o partneru reč, oseća da ste se distancirali, pa bi bilo dobro da pokušate da mu objasnite razloge vašeg povlačenja u sebe.

 

Blizanci

I današnji dan je povoljan za Blizance. Opet ste u pokretu, okruženi ljudima, a kad je reč o društvenim zbivanjima, naprosto ne znate gde biste pre da idete. Ukoliko ste zauzeti, očekuju vas lepi trenuci u dvoje, a ako ste među slobodnim pripadnicima ovog znaka, avantura je na pomolu. Neko zanimljiv bi vam se mogao ušetati u život.

 

Rak

Osećate da ste negde napravili propust, kako u poslovnom, tako i u privatnom životu. I danas je naglašena briga za zdravlje, pa se u tom smislu aktivirate. Vreme je da povedete računa o ishrani i da za promenu pojedete nešto zdravo. Organizam vas upozorava da mu nešto nedostaje, zato se malo više pozabavite planiranjem obroka.

 

Lav

Lavovi su i danas okupirani ljubavnom stranom svog života, na kojoj im u zadnje vreme i ne ide baš najbolje. Niste navikli na takvu situaciju, pa vam je i ego povređen, ali ste odlučili da ne odustajete. Pazite da ne postanete prenapadni ili da osobi čiju naklonost želite da steknete ne počnete da dosađujete.

Dnevni horoskop za 29. januar

 

Devica

Vama je neophodan odmor. Prenapeti ste i osećate da ćete naprosto eksplodirati ako nastavite ovim tempom. Kad je o kontaktima reč, držite se proverenih prijatelja. Prijaće vam njihovo društvo, ali u malim dozama. Skloni ste čaprkanju po svim tajnama ovog sveta, pa je moguće da iskopate nešto što vam se neće dopasti.

 

Vaga

Vi i danas radite. Dnevni raspored vam je poprilično gust, pa očekujte da ne ostvarite baš sve što ste zacrtali. Pojačana je mogućnost neplaniranih poslovnih puteva ili ćete doći u situaciju da se nešto, za šta ste mislili da će vam trebati malo zakomplikuje i uspori vas. Veći deo dana provešćete šaljući mailove i telefonirajući.

 

Škorpija

Vi biste da se danas odmorite i opustite, ali čini se da će vaše želje biti jedno, a stvarne mogućnosti nešto drugo. Po svemu sudeći pred vama je dan pun dešavanja kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Akcenat je ipak više na poslovnim dešavanjima u kojima bi vas mogao zateći nagli preokret situacije u vašu korist.

 

Strelac

Danas ste osećajniji nego inače. Kao da se vaša saosećajna nota udovstručila, bićete voljni da saslušate druge, pa i da im pomognete, ako je moguće. Nastojte da ne preterate, jer nije nužno da budete rame za plakanje svakom ko zakuca na vaša vrata u toku dana. U ljubavi vas očekuju brojna prijatna dešavanja.

 

Jarac

Ukoliko se okrenete ljubavi, pred vama je jedan lep dan. Sve druge oblasti su vam lošije aspektovane. Raspoloženje vam nije najsjanije, ali to se može pridati i vremenskim promenama na koje vi reagujete, čak i više nego pripadnici ostalih znakova. Nervozni ste, pa je mogućnost sukobljavanja sa neistomišljenicima, povećana.

 

Vodolija

Vodolije današnji dan koriste za druženja. Iskoristićete vreme da se sretnete sa svim onim dragim ljudima, sa kojima to tokom sedmice niste uspeli, zbog silnih obaveza koje ste sebi natovarili na glavu. Moguće je i da ostvarite nova poznanstva koja će brzo prerasti u prijateljstva, što nije iznenađujuće, ako se uzme u obzir koliko vi volite ljude.

 

Ribe

Izgleda da to što je petak, u vašem životu ne igra bitnu ulogu. Naime, vi i danas radite istim tempom. Ovaj put vam to ne pada teško, mada ne bi bilo na odmet da ste nekad slobodni ili bar u stanju da sami raspolažete onim vremenom koje se u vašem životu samo vodi kao slobodno. Smanjujte radni tempo!

Similar Posts