džoni ingliš

URNEBESNA KOMEDIJA “DŽONI INGLIŠ – PONOVO U AKCIJI” (JOHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN) BIĆE PRIKAZANA U OKVIRU COMEDY NIGHTA 20. SEPTEMBRA U SVIM BIOSKOPIMA CINEPLEXX SA POČETKOM U 20 ČASOVA!

Kada kriminalistički istražitelj razotkriva javnosti identitete svih aktivnih tajnih agenata u Britaniji, katastrofa pogađa čitav sistem, a sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva je na kocki. Tajna služba se sada može da osloni samo na jednog čoveka, umirovljenog Džonija Ingliša. Publici poznat iz prethodnih delova serijala, Džoni koji sada podučava u predškolskoj ustanovi, vraća se u akciju kako bi pronašao misterioznog hakera ili potencijalnu krticu među redovima britanske tajne službe. Kako bi ova misija uspela, trebaće mu sve njegove sposobnosti i veštine – onih nekoliko koje ima kao čovek jučerašnjih analognih metoda suočen s digitalnim svetom sadašnjice.

POŽURITE U OMILJENI CINEPLEXX BIOSKOP I KUPITE KARTU ZA FILM KOJI ĆE VAM NATERATI SUZE NA OČI, NARAVNO OD SMEHA!

Jedan od najpoznatijih i najomiljenijih komičara svih vremena, Rouan Atkinson, vraća se u naše bioskope u ulozi Džonija Ingliša, neobičnog i presmešnog tajnog agenta. Pogledajte među prvima ovaj film u okviru COMEDY NIGHTA u četvrtak 20. septembra u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš i Cineplexx MNE Delta City (Podgorica). Doživite jedinstveni žanr akcione komedije na potpuno drugačiji način, provedite pozitivno i nasmejano veče sa vašim prijateljima. Sigurni smo da će vam najsmešnije scene i situacije dugo ostati u pamćenju i izazivati osmeh na licu.

Pogledajte trejler…

“DŽONI INGLIŠ – PONOVO U AKCIJI” od 20. septembra je i na redovnom repertoaru svih bioskopa.

Similar Posts