Ehoroskop za 22. februar Horoskop za danas. Šta mogu očekivati pojedini horoskopski znaci? Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Devica, Vaga, Škorpion, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe

Ovan: Vaš partner želi iskreniji i otvoreniji odnos i zbog toga ponekad postavlja neka neočekivana pitanja. Treda ponekad sa više energije braniti stavove. Zdravlje je dobro.

Bik: Preopterećeni ste sećanjem na prošlu neuspelu vezu i sada sa nepoverenjem gledate na novog partnera. Raspitajte se bolje o budućim poslovima. Cirkulacija vam je slaba.

Blizanci: Pokušajte da vaša osećanja ne skrivate pred voljenom osobom. sve će ići mnogo lakše. Greške treba svesti na minimalan nivo ako je moguće. Premalo spavate.

Ehoroskop za 22. februar

Rak: Danas vam svaka neodmerena reč voljene osobe smeta. Nije problem u njoj nego u vama. Napravili ste dobar tim za buduće poslove. Bol u predelu slepog creva nije ništa ozbiljno.

Lav: Danas imate novu šansu da rešite nagomilane ljubavne probleme. Samo budite odlučni. Imate veliku naklonost osobe na visokom polžaju. Zdravlje u granicama normale.

Devica: Poneke veze se ne mogu na silu sačuvati. Pustite da vreme pokaže da li je ovo ona prava ljubav. Morate voditi računa sa kom pričate o poslu. Upala sinusa preti.

Vaga: Napravili ste veliku frku zbog pogrešno protumačene rečenice jednog bivšeg komšije. Kad imate novca morate malo prištedeti za crne dane. Često upadate u depresiju.

Škorpija: Malo više vremena i pažnje morate posvetiti bitnim odlukama u zajedničkom životu vas i voljene osobe. Danas postoji mogućnos ozbiljne povrede na poslu. Oprez.

Ehoroskop za 22. februar

Strelac: Partner stalno misli da nešto od njega krijete. Retko se pojavljujete zajedno i svakombi to bilo sumnjivo. Navalite na posao, čeka vas veliki uspeh. Smirite vaše emocije.

Jarac: Danas će te se u ljubavi osećati divno. Deliće te tople reči i sve će biti kao bajci. Razmislite ozbiljno o promeni posla. Nije ovo za vas. Zdravlje je stabilno.

Vodolija: Danas kao da osećate neku nedefinisanu želju da se pred partnerom isplačete. Ne kvarite njegove snove. teška finansijska situacija postaje još teža. Glavobolja.

Ehoroskop za 22. februar

Ribe: Ništa bitno se danas neće dešavati na ljubavnom polju i vama je pomalo dosadno. Sve je prolazno. Nastavite da radite najbolje što možete. Prekontrolišite jedan mladež.

Similar Posts