Ehoroskop za 20. mart
Ovan je danas posebno sumnjičav partneru, Strelčevima je potreban odmor

Dnevni horoskop, ehoroskop, horoskop na blic, nedeljni horoskop, ožujak… OvanBikBlizanciRakLavDevicaVagaŠkorpijaStrelacJaracVodolijaRibe

Pogledajte šta su vam zvezde pripremila danas na polju ljubavi, zdravlja, novca, posla…

Ovan

POSAO

Suviše forsirate lične ciljeve, tako da vaši saradnici reaguju na različite načine. Neko poštuje vaše sposobnosti, ali ne odobrava postupke i stil koji primenjujete

LJUBAV

Partner iznenada donosi novu odluku koju ne želi da objašnjava. Budite dovoljno strpljivi. Pre ili kasnije sve će doći na svoje mesto i faktor vremena vam ide u prilog.

ZDRAVLJE

Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju i kondiciju.

Bik

POSAO

Zaokupljeni ste novim informacijima i uporno pokušavate da privedete kraju posao koji vas umara. Nemojte dozvoliti da gubite dragocenu energiju ili vreme na sporedne situacije.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom povremeno delujete zabrinutije nego što je to potrebno. Pokušavate da odložite neke od događaja koji nisu u potpunosti po vašoj meri.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO

Očekuje vas novo ili poučno iskustvo u susretu sa saradnicima. Važno je da svoje ideje plasirate na pravom mestu, tako da svi oko vas budu srećni i zadovoljni.

LJUBAV

Ako vaš partner ima drugačije stavove, kontrolišite svoje afekte i negativne strasti u ljubavnom odnosu. Nemojte dozvoliti da Vas neko dovede u zabudu.

ZDRAVLJE

Prijaće vam boravak u prirodi.

Ehoroskop za 20. mart

Rak

POSAO

Umete da osmislite zadovoljavajući odgovor za svoje saradnike ili neko efikasno rešenje za različite situacije. Okolina poštuje vaše mišljenje i rezultate.

LJUBAV

Prati vas romantično raspoloženje. Nečije prisustvo u vama pokreće lavinu pozitivne energije i osećanja. Podstičite kod sebe maštovitost u izražavanju prema partneru.

ZDRAVLJE

Nalazite se u sjajnoj fizičkoj formi.

Lav

POSAO

Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. Vaša odluka može da deluje korisno, ali podstiče i negativne komentare u saradničkim krugovima.

LJUBAV

Susret sa jednom osobom za sada više podseća na igru emotivnog prikrivanja i testiranja već na iskrenu razmenu osećanja. Imate nove dileme.

ZDRAVLJE

Važno je da se opustite .

Devica

POSAO

Vaša osnovna interesovanja su praktične prirode. Zato svoju pažnju prevashodno usmeravate na materijalne rezultate ili na poslove koji imaju korisno značenje.

LJUBAV

Izgleda da partner nema nameru da strpljivo čeka na vašu odluku, već preuzima neki iznenadjujući korak i potrebnu inicijativu. Logično, sve ima svoju cenu.

ZDRAVLJE

Potrebno je da unosite više tečnosti u organizam.

Vaga

POSAO

Potrebno je da raščistite sa svojim poslovnim dilemama ili sa nekim neprijatnim događajima iz bliske prošlosti. Nema razloga da se ponašate kao preveliki optimista.

LJUBAV

U odnosu sa voljenom osobom ipak ne možete dobiti baš sve što zahtevate ili očekujete. Budite zadovoljni sa onim što imate!

ZDRAVLJE

Nervozni ste.

Škorpija

POSAO

Imate neki dobar predosećaj i dovoljno energije da ostvarite skoro sve svoje zamisli. Ne treba da obraćate pažnju na različite komentare i nečije primedbe.

LJUBAV

Prenesite svoju emotivnu inspiraciju i dobro raspoloženje na blisku osobu. Ukoliko to zaista želite, delovaćete vrlo zanosno i neodoljivo.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Strelac

POSAO

Delujete samouvereno u različitim situacijama i stalo bam je da dokažete svoje profesionalne sposobnosti na delu. Ipak, postoji deo istine koji mudro prećutkujete.

LJUBAV

Nemojte davati neka prevelika obećanja u ubeđenju da je to privremeni izraz emotivnog olakšanja. Budite za nijansu iskreniji ili pravedniji prema voljenoj osobi.

ZDRAVLJE

Napetost.

Jarac

POSAO

Imate loš predosećaj u vezi sa nekim saradnicima i zato smišljate alternativno rešenje. Pokazaće se da imate dobru procenu i da se nalazite u povoljnoj poslovnoj poziciji.

LJUBAV

Možda to ne primećujete, ali vaši postupci direktno utiču na nečije emotivno raspoloženje ili na nove odluke. Ne možete zavaravati svog partnera.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

Vodolija

POSAO

U rešavanju novih poslovnih dilema upotrebite svoje iskustvo ili praktične sposobnosti. Ukoliko vam je stalo da se razlikujete od drugih, budite dovoljno efikasni.

LJUBAV

Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju. Preostaje vam samo da upotrebite svoje zavodničke manire i da osmislite originalan nastup.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Ribe

POSAO

Prihvatite savremene ideje koje otvaraju nove poslovne mogućnosti. Poslovni uspeh i lično zadovoljstvo proizilaze iz zajedničkog dogovora u različitim relacijama.

LJUBAV

Uživajte u lepim stvarima koje imate ili vam se nude kao neke nove mogućnosti. Neko vas podstiče na dobro raspoloženje.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

Similar Posts