Ehoroskop za 8. mart
Vagu očekuje ljubav, a Ribe je najbolje izbegavati

Saznajte šta su vam zvezde spremile za danas na polju ljubavi, zdravlja i posla.

Ovan

Danas vas ništa neće sprečiti u nameri da izađete i sjajno se provedete. Dan ispunjen lepim dešavanjima je pred vama , a vi ćete se shodno tome dobrano pripremiti da vam ga baš ništa i ne upropasti! Pred vama je niz ugodnih dešavanja u koje ćete se s oduševljenjem upustiti u društvu vernih prijatelja.

8. mart, Dan ženskih prava, Dan majki, Dan žena…

Bik

Vi ste danas malo više okrenuti svom zdravlju i uopšte situaciji na tom polju. Za sada vam je najbitnije da se manji siptomi saniraju kao i da ih ubuduće ne bude. U prinicipu se osećate dobro, ali nije zgoreg da se još malo pozabavite trenutnim problemima koje na ovom planu usled nebrige možete da zadobijete.

Blizanci

Vi ćete se danas najverovatnije okrenuti onim ljudima i zbivanjima koja će vas najviše motivisati da ozbiljnije porazmislite o mogućnosti promene mesta boravka. Došli ste u fazu kad vam je u životu neka vrsta promene neophodna i sada ste voljni da je ostvarite. Problem je samo u tome što ne znate kako i šta uopšte da uradite.

Rak

Vi ste ljuti danas. Problem je u tome što vam se sve čini nekako lošije nego što to u stvari jeste. Bes koji se skupljao u vama sada je na pragu da provali i pred sobom pomete sve koji vam se danas nađu na putu. Umesto da se žestite, ne bi bilo loše da malo porazmislite o tome šta ste mogli da učinite da predupredite ovu situaciju u kojoj ste se našli.

Lav

Vi ste danas okrenuti ljubavi i ljubavnim zbivanjima. Prija vam saznanje da je voljena osoba kraj vas u svakom trenutku i da imate njenu punu podršku za sve što radite. Ljubav bi mogla biti vaša pokretačka snaga. Sve što radite i sve ka čemu se usmeravate danas je obojeno nežnim emocijama. Deo vremena ostavite za partnera.

Ehoroskop za 8. mart

Devica

Vas brine jedino zdravlje. Danas se preispitujeute i razmišljate šta biste konkretno mogli da učinite da stvari na ovom planu krenu nekim boljim putem. Za sada je sve u znaku nagoveštaja. Činjenica je da ste bili nepažljivi što vam se retko kad dešava, ali s druge strane imate puno više sreće nego što mislite.

Vaga

Sve je kod vas u nekom poprilično užurbanom tempu danas. Imate toliko lepih dešavanja da prosto ne možete da odolite da se na svakom pojavite. Ono što vam je trenutno prioritet jeste zabava u svakom obliku. Uživate u različitim zanimljivim zbivanjima i brojnim ljubavnim susretima koji će vam začiniti dan.

Škorpija

Kad je o pripadnicima ovog znaka reč danas će vreme iskorisiti da se odmore. Ono što je vama neophodno jeste da se malo osamite i da u tišini porazmislite o stvarima koje vas tište. S obzirom na to da ste se isuviše forsirali u poslednje vreme, pravi je trenutak da se pre početka naredne nedelje opustite i odmorite.

Strelac

Danas ste preokupirani pozivima. Telefon je već doveden do usijanja, ali ste vi na to nekako navikli. Planovi za provod su jedino što vas trenutno zanima i u tom kontekstu možete očekivati nekoliko poziva i prijateljskih predloga. Za šta god da se odlučite, vama će biti izuzetno.

Jarac

Novac je jedino što imate na umu. Za sada kalkulišete kako da što pre dođete do željene zarade, ali vrlo brzo ćete se dati i u njenu realizaciju. S obzirom na to da ste vi poprilično temeljiti kad je o ovom segmentu života reč, sigurno ćete dobro isplanirati svaki korak pre nego se upustite u konkretne aktivnosti na putu ka realizaciji cilja.

Vodolija

Danas vas poprilično udaraju raspoloženja koja ne možete da obuzdate. Čas ste sjajno, čas vam je loše, ni sami ne znate šta vam je, ni zašto ste toliko skloni krajnostima kad je o raspoloženju reč. Najverovatnije je vaša nemirna priroda uzela maha i danas vas baca u kovitlac različitih misli i htenja koje fizički teško pratite.

Ribe

Vi ste zlovoljni. Sve vam smeta i naprosto niste raspoloženi da se upustite u bilo kakve duže priče niti kontakte sa dragim osobama. Za sada gledajte da se malo osamite ukoliko želite da izbegnete dodatnu tenziju ili uopšte sukobe sa osobama koje cenite.

Similar Posts