E horoskop za 12. 01.

E horoskop za 12. 01.

Pročitajte na blic

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Dnevni horoskop za 13. januar

Ovan

Imate suviše posla. Rokovi su vam kratki, a obaveza je mnogo. Ali, vi se ne žalite, nego se svojski bacate na rad. U potpunosti ste predani onom što radite, pa danas nemate puno vremena za druge stvari. Naumili ste da sve stignete i još da sve odradite kvalitetno. Ne naprežite se toliko..

Bik

Imate mogućnost da danas zaradite nešto novca. Vaša finansijska situacija se popravlja i vi ste zadovoljni. Kad je o ljubavi reč, danas ste dosta zainteresirani za taj aspekt vašeg života. Ukoliko ste slobodni, odlučujete se da priđete osobi koja vam se već duže vreme dopada. Zauzeti vreme provode s partnerom.

Blizanci

Iako ste u odličnoj formi kad je o vašim intelektualnim i govorničkim sposobnostima reč, niste raspoloženi da radite. Sticajem okolnosti, moraćete da se suočite s manje sposobnim saradnicima i da im pomognete oko njihovog dela zadataka, iako niste voljni.

Da se vi pitate, danas biste se najradije zavukli u krevet, uz dobru knjigu ili film.

Rak

Ukoliko vaš dan bude uključivao kretanje, niko neće biti srećniji od vas, a ako to izostane, nastojaćete da sve kompenzujete poslepodnevnom kafom s prijateljima. Retrogradni Merkur u Vodoliji neće na vas uticati bitnije. U ovom periodu ste sigurniji u vlastite sposobnosti, naročito kad je reč o komunikaciji.

Lav

Pored vremena koje ćete rado žrtvovati za susrete s prijateljima sa kojima imate mnoštvo zanimljivih tema za razgovor, deo dana ćete posvetiti i nalaženju načina da zaradite nešto novaca. Ukoliko neko od vama bliskih ljudi bude imao neki zanimljiv predlog iz te oblasti, rado ćete ga saslušati.

Devica

Okrenuti ste karijeri i napredovanju. Stalo vam je da se vaši kvaliteti priznaju i da vam se konačno dodeli zaslužena novčana nagrada. Možda ste danas isuviše emotivni, pa vam se ne savetuje da pred šefove istupate sa većim zahtevima, a i Merkur je retrogradan. Bolje bi bilo da tu energiju iskoristite za kreativan hobi ili za druženje.

Vaga

Nije baš najdivniji dan za pripadnike ovog znaka. Pomalo ste utučeni i generalno gledano osećate se iscrpljeno. Emotivno ste prazni, što se vama zaista retko kad dešava. Ovaj put utehu nemojte tražiti u slatkišima i začinjenim jelima, jer vam je osim gomilanja kilograma moguće i trovanje hranom.

E horoskop za 12. 01.

Škorpija

Vi ste danas u svom mračnom elementu, pa će ljudima oko vas biti teško da vas razumeju. Pokušajte da ne šokirate okolinu svojim izjavama i idejama koje jesu kreativne, ali i pomalo bizarne. Želeli biste da se nađete sa prijateljima koje već neko vreme niste uspeli da vidite, pa pokušajte da organizujete susret.

Strelac

Pored dobrog i ispunjenog ljubavnog života vama je još potrebno ispunjenje na poslovnom planu. Radite vredno i pokušavate da osmislite nove projekte koji će pažnju saradnika skrenuti na vaš rad. Ceo dan vam je u planiranju novih poslovnih poteza, a razmišljate i o tome da svoje planove odmah izložite šefovima.

Jarac

Na poslovnom polju vlada zatišje. Vama je dobro, ali ništa bitno se ne događa. Upali ste u kolotečinu, ali trenutno vam to i odgovara. Kad je o ljubavi reč, situacija je povoljna za sve što se tiče romantičnog u vašem životu. Ako imate stalnog partnera, s njim provodite lepe trenutke, a ukoliko ste slobodni bićete skloni da flertujete.

Vodolija

Pored misli o bolestima i o smrti koje deo Vodolija okupiraju danas, drugo što bi im bilo na pameti jeste ljubav i uopšte ljubavni odnosi. Kad se vi na nešto ustremite, nemate mira dok to ne oblikujete onako kako ste zamislili. Tako je i sa ljubavlju danas. Ukoliko partner iz nekog razloga bude imao drugačije viđenje situacije, suočiće se sa vašim gnevom.

Ribe

Ako biste ovaj dan mogli provesti kod kuće vi biste bili najsrećniji na svetu. Posvetili biste se ljudima koje volite i čija vam pažnja godi i sasvim zaboravili da bilo šta drugo postoji na svetu. Danas ste voljni da se posvetite drugima, ali i da zauzvrat dobijete nešto. Ukoliko ste u mogućnosti, otiđite s partnerom na izlet ili kraći put.

Similar Posts